Haberler

Atv'nin Yeni Dizisi Pazar Akşamı Başlıyor

ATV'nin yeni dönem dizisi Tozlu Yollar Pazar akşamı başlıyor..

Burcu Kara, Nihat Altınkaya ve Selda Alkor gibi oyuncuların rol aldığı Tozlu Yollar adlı dizi, bir intikam ve aşk öyküsünü anlatacak... İktidar olma hırsı, yönetmek ve bütün serveti ele geçirmek... Çiftlikte yaşayan Gündoğan ailesinin en küçüğünden en büyüğüne, iktidarı paylaşamayan hırslı kadınlarının dram dolu mücadelesinin hikayesi bu.

Yapımcılığını Stil Medya'nın üstlendiği, yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın yaptığı dizi ATV'de başlıyor. Müziklerini Kıraç'ın üstlendiği Tozlu Yollar'ın başrollerinde ise; Yücel Erten, Selda Alkor, Burcu Kara, Nihat Altınkaya, Sinan Albayrak, Seda Akman, Pamir Pekin, Asena Tuğal, Yıldırım Gücük, Ayçin İnci, Gülşah Şahin, Buse Varol ve Burçin Birben yer alıyor.

Trakya'ya özgü sıcacık muhacir şivesiyle konuşan Gündoğan Çiftliği'nin sakinlerinin aşk ve entrikalarla dolu hikayesi...

GENEL KONU

İki büyük ailenin hikayesinin anlatıldığı dizide, Yetimhanede büyüyen Fikret ayrı kaldığı abisinin intikamı almak için Trakyalı ünlü yağ fabrikasının sahibi olan Hünkar Gündoğan'ın ilk eşinden olan Feride'ye yakınlaşır ancak intikam duygusuna aşk ateşinin gölgesi düşer. Bir aşk çocuğu olan Feride doğayı, çiftlik hayatını, ailesini çok sever. İstanbul üniversitesi iktisadi ve idari bilimler akademisini bitirmiştir. Onun güzelliği ve masumiyeti Fikret'in kötü duygularını tepe taklak eder. Fikret şeytan olduğuna ve abisinin hayatını mahvettiğine inandığı Feride'ye karşı dayanılmaz bir aşk beslemeye başlar.

Kaynak: Star / Magazin

Nihat Altınkaya Burcu Kara Gündoğan Atv Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title