Haberler

Aslıhan Doğan Turan, MasterChef yarışmasıyla tanınan şef Eslem Sena Yurt'u işe aldı

Güncelleme:

İyi yemek yapamadığını söyleyen Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, MasterChef yarışmasıyla tanınan Eslem Sena Yurt'u aşçı olarak işe aldı. Turan çifti, Yurt'a aylık 7 bin TL maaş veriyor.

2018'in Ekim ayında ilk bebeklerini kucaklarına alan Aslıhan Doğan Turan ve Arda Turan çifti, MasterChef yarışmasıyla tanınan şef Eslem Sena Yurt'u işe aldı.

MASTERCHEF YARIŞMACISINI İŞE ALDI

Geçtiğimiz günlerde muhabirlerle sohbet ederken yemek yapamadığını ancak iyi yemek organize ettiğini söyleyen Aslıhan Doğan Turan'ın merak edilen aşçısı ortaya çıktı. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında geçtiğimiz sene yarışan 21 yaşındaki Eslem Sena Yurt, Turan çiftinin evinde işe başladı.

Aslıhan Doğan Turan, MasterChef yarışmasıyla tanınan şef Eslem Suna Yurt'u işe aldı

7 BİN TL MAAŞ ALIYOR

Yarışmadaki çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen şef Eslem Sena Yurt, Turan çiftine yaptığı güzel yemeklerin karşılığında 7 bin TL maaş alıyor.

Aslılhan Doğan Turan, MasterChef yarışmasında tanınan şef Eslem Suna Yurt'u işe aldı

ESLEM SENA YURT KİMDİR?

MasterChef programın genç isimlerinden Eslem Sena Yurt 1998 doğumludur. Nişantaşı Üniversitesi mezunu ve mesleği aşçılık olan genç yarışmacı, başarılı performansıyla yarışmada dikkat çekmişti. Eslem aynı zamanda yarışmada en sivri dilli isim olarka tanınıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslıhan Doğan Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (65)

Ahmett:

Arda hakkında yorum yapmayın vurur

41
5
yanıtYanıtla
engin:

o paraya melemen yapılmaz yazık kızı kandırmışlar

38
3
yanıtYanıtla
ziyaa:

Melemen yapılmaz ama ''menemen'' güzel yapılır dostum!

yanıt16
yanıt3
engin:

ziya ben bilerek melemen diyorum. sen menemen de istersen afyonkarahisar de bana ne

yanıt6
yanıt0
Memo:

ZİYAA :):):) Menemen İzmir ilçesidir :):):) Engin doğru söylüyor Melemen Denir kardeş

yanıt1
yanıt0
şehmuzemmi:

1 harfin lafını yapmayın lan koftiler mevzu arda gibi boş adam haber konusu oluyor isterse 10 bin 50 bin versin sizene bakın dalganıza

yanıt0
yanıt1
ellisekiz:

yemek yapmasını bilmeyen kızdan karı olmaz.

21
9
yanıtYanıtla
Nur:

Hayati boyunca alin teriyle 7 YTL bile kazanmamis insanlarin, bir Ayda böyle bir sey icin hemen hemen 4 asgari ücret ödemeleri / ödeyebilecek maddi gücte olmalari cok üzücü. Otur ögren yemek yapmasini, cok mu zor ya hu? Biz de pisiriyoruz her gün hem de. Ve inan bana elimize filan yapismiyor yaptiklarimiz. Aksine insanin cocugunun ''anne ellerine saglik, bu güzel ellerin mi bu yemegi yapti'' deyip, elini öpmesi degil 7. 000 YTL milyonlar degerinde. Tabii ki anlayabilene. Sen gene bildigini yap.

26
4
yanıtYanıtla
ADA:

İHTİYACI OLANLARDA PARA KAZANACAK BİRİLERİ BİR ŞEYLERİ YAPAMAYACAK Kİ DİĞERLERİ KARNINI DOYURSUN BUGÜN Kİ KOŞULLARDA 7000 LİRA PARA MI ?

yanıt3
yanıt1
Nur:

Türkiye''de 7. 000 YTL kazanan kesimin oldukca az oldugunu düsünüyorum. Yaniliyor muyum? Hangi meslek grubunda calisanlar bu parayi kazanabiliyor? Bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim ADA.

yanıt1
yanıt0
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title