Haberler

Aşk yaşamaya başlayan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ayrıldı

Güncelleme:

Arkadaşlıkları Yalı Çapkını dizisinden sonra aşka dönüşen ve yaz ayının başında çıktıkları tatilde dudak dudağa görüntülenen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ayrıldı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra partneri Mert Ramazan Demir'le aşk yaşamaya başladı. Çıktıkları tatilde dudak dudağa görüntülenmeleriyle ilişkileri ortaya çıkan ikilinin aşkı kısa sürdü.

SESSİZ KALDILAR

2. Sayfa'da yer alan habere göre, kısa süreli bir flört yaşayan ve ilişkilerinin belgelenmesiyle birlikte hiç görüntülenmeyen ikili yollarını ayırdı. Reklam ilişkisi yaşadıkları ileri sürülen çift, ayrılık kararıyla ilgili bir açıklama yapmazken birlikte nasıl çalışacakları da merak konusu oldu.

Aşk yaşamaya başlayan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ayrıldı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu Ramazan Demir Yalı Çapkını 3.Sayfa Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

Revsan Kaplan:

Aşkın adını kirletmeyin ne aşkı ya. Bunlar arsız artık yoldan çıkmış. Günü birlik ilişki sadece

151
16
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Yaz aşkı mevsim değişene kadardır.

138
4
yanıtYanıtla
Hayri :

noolcaktı kıyamete kadar beraber mi olacaklardı arıyosun çağırıyosun biraz takılıyosun sonra her kez yoluna artık bu işler o noktada yani kadın da aynı teklif ediyor bir tatil kadar takılınıyo dönuşte her şey baştan b aşlıyor ama bizim magazinciler hala bu işlere aşk yaşıyor falan diye başlık atıyor eski abilerinin etkisindeler

134
3
yanıtYanıtla
Hakkı Yıldırım:

barıştılar yaaa daha yeni dinledim mert özür dilemiş

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title