Haberler

Aşk ve Mavi'ye Emrah'ın Yerine Giren Keremcem, Fırtına Gibi Esti

Güncelleme:

Aşk ve Mavi'de Emrah'ın yerine diziye dahil olan Keremcem, diziye damga vurdu. Diziye Yaman karakteriyle giren Keremcem ve Mavi aşkı başlıyor.

Emrah'ın istediği zammı alamadığı gerekçesiyle ayrıldığı Aşk ve Mavi dizisine başarılı oyuncu Keremcem dahil oldu. Keremcem dizideki ilk bölümde izleyenleri ekran başında tutmayı başardı.

AİLEDEKİ TÜM DENGELER DEĞİŞMEYE BAŞLADI

ATV'de ekrana gelen Aşk ve Mavi dizisinin 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk ve Mavi yeni bölümde Keremcem'in canlandırdığı Yaman karakteri hem yeni bir aşka yelken açıyor, hem de geçmişindeki sırlarıyla yüzleşiyor. Aşk ve Mavi'den ayrılan Emrah'ın yerine diziye katılan Keremcem 75. son bölümde ilk defa seyirci karşısına çıktı. Fazıl Göreçki'nin gayrimeşru oğlu olan Yaman, ailedeki tüm dengeleri değiştirmeye başladı.

FIRTINA GİBİ ESTİ

Aşk ve Mavi'nin 75. son bölümü 26 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Aşk ve Mavi'de başrol oyuncusu Emrah'ın canlandırdığı Ali karakteri son bölümde ağabeyi tarafından öldürülmüştü. Aşk ve Mavi'ye 75. bölümde veda eden Emrah'ın yerine Keremcem katıldı. Fazıl Göreçki'nin gayrimeşru oğlu olan Yaman'ın gelmesiyle Göreçki ailesindeki tüm dengeler değişmeye başladı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem'in canlandırdığı Yaman rolü dizinin yeni bölümünde fırtına gibi esti.

Aşk ve Mavi'de Emrah'ın Yerine Diziye Giren Keremcem, Fırtına Gibi Esti

"O NEY YA" TEPKİSİ GÜLDÜRDÜ

Yakışıklı oyuncu Keremcem, Aşk ve Mavi'nin yeni bölümünde konağa da damga vurdu. Dizide konağın hizmetçisi Birgül'ü canlandıran Birgül Ulusoy'un ise Keremcem'in fit vücudunu gördükten sonra verdiği; "O ney ya!" tepkisi ile gülümsemeye sebep oldu.

Aşk ve Mavi'de Emrah'ın Yerine Diziye Giren Keremcem, Fırtına Gibi Esti

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Göreçki Konağı'nda herkes Ali'nin eve dönmesini beklerken onun başına ne geldiğini sadece Cemal bilmektedir. Ali, abisinin büyük oyununu bozmuş ama bunun bedelini ağır bir şekilde ödemiştir. Cemal, geri dönülemez bir şey yapmış ve bu belayı da başından kolaylıkla savuşturmuştur. Fazıl'a eski bir tanıdığının ölüm haberi gelir. Kadının mezarını ziyaret eden Fazıl kendisini izleyen Cemal'den habersizdir. Kadının kim olduğunu öğrenmeye çalışan Cemal yıllardır gizlenen bir gerçeği ortaya çıkarır.

Aşk ve Mavi'de Emrah'ın Yerine Diziye Giren Keremcem, Fırtına Gibi Esti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Keremcem Fırtına Emrah Magazin Haberler

500

Yorumlar (33)

hülya:

keremcemle bu dizinin daha güzel olacagina eminim.

25
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

EMRAH YOKSA DİZİ BİTMİŞTİR KIVIRTMAYA GEREK YOK

9
21
yanıtYanıtla
hami mani:

allala hele senle aynı fikirde olanları say bak

yanıt3
yanıt1
Ela:

Iyiki emrah cikti bundan sonra izlerimmm

10
3
yanıtYanıtla
Necdet sevcan:

Emrah yakisiyordu bu diziye bence oynadigi en guzel diziydi bence

3
10
yanıtYanıtla
by:

en iyisi olmuş kimse emrah var diye diziyi izlemiyor

12
1
yanıtYanıtla
s:

şimdi izleyebilirim diziyi artık

11
1
yanıtYanıtla
Huriye yildiz:

Istediginiz kadar yazin emrah emrahti cok guzel oynadi ve cokta sevilen bir oyuncudur maviyede emrah yakisiyordu olmadi boyle tadi tuzu yok o ne oyle adam cinayet uzmani cemal o nedir ya kardes kardesin karisina asilirmi terbiyesiz insan biraz kaliteli filim yapar emrah cok yakisiyordu ask adamiydi keremcem yakismiyor bu diziye cucuk gozlu adam bitirsinler bencefinal olsun artik

3
9
yanıtYanıtla
Huriye yildiz:

Emrahsiz kotu oldu ask adamiydi maviyede cok yakisiyordu insan kardesini karisina bakarmi bile bile ondan aile bireyi olmaz cucuk gozlu cemal ve elmas zaten cinayet uzmanlari igrenc final olsun emrahin durusu ve sesi yetiyordu

2
10
yanıtYanıtla
Hafize Karaca:

Emrah icin diziyi izliyorduk, artik tadi kacti. . . . .

yanıt1
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title