Haberler

Artan döner fiyatları Armağan Çağlayan'ı isyan ettirdi

Güncelleme:

Artan fiyatlarla ilgili yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren Armağan Çağlayan bu sefer de döner fiyatlarına sitem etti. Gittiği dönercide bin TL hesap ödeyen Çağlayan, "Masalara fiyat listesi koymak zorunlu olunca, insanın bütün iştahı kaçıyor" dedi.

YouTube kanalında yaptığı programlarla dikkat çeken ve artan fiyatlarla ilgili de sık sık düşüncelerini dile getiriyor. Çağlayan son olarak döner fiyatlarına gelen zamma sitem etti.

X hesabından gittiği dönercideki menüyü paylaşan ünlü isim, "Masalara fiyat listesi koymak zorunlu olunca, insanın bütün iştahı kaçıyor! 2 porsiyon iskender döner, 2 meşrubat 1000 TL! Daha da gitmem Davos'a!" ifadelerini kullandı. Çağlayan'ın paylaşımına takipçilerinden de destek yorumları geldi.

Armağan Çağlayan, artan döner fiyatlarına öfke kustu: Bütün iştahım kaçtı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Armağan Çağlayan Çağlayan Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (75)

ADANALI :

o parayı veremicek bir insan değil ama tepkisni gösteriyor. Bravo

1051
97
yanıtYanıtla
Mustafa Levent:

85 gr et 395 lira, 10 liralık meşrubat 60 lira, keriz silkeliyolar resmen

765
34
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

İşletme kirası 150 bin lira. Tek bir çalışan maaş sigortası 30 bin lira. Faturalar 15 bin lira. Vergiler temizlik giderleri işletme giderleri vs. Bir de kâr etmek zorunda tabi ki. Ne yapacak kurban kesmiyor adam dagitsin bedavaya. İşletmelere suç bulmuyorum.

yanıt362
yanıt273
Mustafa Levent:

Nilay hanım vergiler kiralar dünde bugünde aynı.enflasyon sizi yanıltmasın oranlar hep aynı koyun önünüze 20 yıl öncesinin rakamlarını bugüne endeksleyin içler dışlar çarpımı yapın aynı sonuca ulaşacaksınız. yani günümüz esnafı ve sanayicileri türlü bahanelerle fiyatları eskisinden daha çok yukarı çekiyor

yanıt358
yanıt106
Vscorpion:

Mustafa ; çok biliyorsan işletmecilik yap yada eğer yapıyorsan da bu kafayla bugüne kadar batmamam ayrı bir konu. İçler dışlarmış ... Maliyetlerin her kalemde ne kadar arttığından haberin yok sanırım?

yanıt104
yanıt179
tamer topaloglu:

Mustafa 20 yıl önce asgari ücretle kaç Gr altın aliyordun

yanıt16
yanıt14
uCube :

Harbiden iskender çok pahalı. Geçen gün öyle sipariş vereyim dedim fiyatını görünce, benimde iştahım kaçtı. Arkadaş o fiyata gider alır, evde 3 günlük yemek yaparım yahu. ;))

389
12
yanıtYanıtla
Vscorpion:

Maalesef çoğumuz aynı fikire sahip olduk. 3 sene evveline dek ayda en 2 kere gidenbiliyorduk şim sende belki 2 yada 3 oda belki dedğin gibi iştahımız kaçmazsa .

yanıt113
yanıt9
Osman Kara:

markette 300 gr 100 lira git evinde yap gardaşım en kolayı müsade etme geçirmelerine

yanıt98
yanıt13
cevdet kurtcebe:

sosyal tesislere gidin belediyenin iskender 120 TL :))

yanıt81
yanıt12
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title