Haberler

Arda Turan'ın satın aldığı evin fiyatı dudak uçuklattı

Güncelleme:

Geçtiğimiz haziran ayında ikinci çocuklarını kucaklarına alan Arda Turan ve Aslıhan Doğan, aile genişleyince daha büyük bir ev satın aldı. Turan, tepeden tırnağa yenilediği villaya toplamda 5 milyon dolar ödedi.

2018 yılında nikah masasına oturan Aslıhan Doğan ile Arda Turan, ilk çocukları Hamza Arda'yı Ekim 2018'de kucaklarına almıştı. Çift, ilk çocuklarının ardından arayı uzatmayarak ikinci çocuklarını yaptı.

EVİ TEPEDEN TIRNAĞA DEĞİŞTİRDİLER

Geçtiğimiz haziran ayında ikinci oğulları Asil Aslan'ı kucaklarına alan Turan çifti, ailenin genişlemesiyle birlikte oturdukları siteden daha büyük bir ev satın aldı. Satın aldıkları evi baştan aşağı yenileyen Arda Turan'ın, evine ödediği ücret dudak uçuklattı.

Arda Turan'ın satın aldığı ev dudak uçuklattı

ÇİFT BİRKAÇ ÇOCUK DAHA İSTİYOR

Günaydın'da yer alan habere göre Beykoz Çubuklu Vadi'de ev satın alan Turan'ın, yaptığı toplam masraf, 5 milyon dolar (37 milyon TL). İki dönüm bahçe içinde yer alan, beş oda üç salondan oluşan 600 metrekarelik villayı tepeden tırnağa değiştiren çiftin, birkaç çocuk daha yapacağı öğrenildi.

Arda Turan'ın satın aldığı ev dudak uçuklattı

Arda Turan'ın satın aldığı ev dudak uçuklattı

Arda Turan'ın satın aldığı ev dudak uçuklattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslıhan Doğan Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (50)

deli:

maaşla çalışıp zar zor geçinen saftirikler aldığı maaşı maçlara yedirirse daha çok ev alırlar yolda görse sizi tanımazlar koşun futbolun peşinden

70
4
yanıtYanıtla
...:

Dogru soze ne hacet. Bi de takimlar icin yardim kampayalari yapiliyor. Sanki afrikada ac susuz kaldi futbolcular...

yanıt8
yanıt1
Salıh:

OYLE TABI ALIR ADAM SENDE MAÇ IZLEMEYE GIDERSIN ÇIKIŞTA KOFTE EKMEK YERSIN

52
3
yanıtYanıtla
GS:

VALA KULÜPLER İNSANLARDANDA BAĞIŞ TOPLUYORLAR BUNLARA YEDİRİYORLAR VERMEYİN EY MİLET BAĞIŞ VERMEYİN BUNALRIN LÜKS YAŞAMALARI İÇİN

44
3
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Nedenmiş o, elbette vereceksiniz. Arda nın ülkeye faydası çok. Fakirden alıyor kendisi de çatırrrr çatırrr yiyor. Siz hala gidin izleyin kekler

yanıt1
yanıt0
alperen:

para oldumu akan sular duruyor . . terımle o kadar kavga gurultu baktı ortada kalıcam gıttı bır sekılde barıstı dayadı sırtını gs ye(fb yada bjk )farketmez. . ye allahım ye bedava para oh ne guzel hayat . . bence artık mıllet olarak bıraz uyanmamız lazım sanatcıymıs fenomenmıs topcuymus bunlara fazla prım vermemek lazım adamlar yattıkları yerden hem mıllete hakaret edıp hem cok buyuk paralar kazanıyorlar. bırı varya kendı agzıyla dedı kufur edıp para kazanıcam aklıma gelmezdı dıye:)

30
4
yanıtYanıtla
Kosovalı:

Haydi saftirikler biraz daha Galatasaray olun fener olun Beşiktaş oluna para gönderin bakın paranız nasıl yeniyor

24
2
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Çatır çatır

yanıt0
yanıt0
Shaco:

Ne sandın Kosovalı :))))

yanıt2
yanıt0
Yalan dunya:

Bizde ahirette versin Rabbım,,

22
4
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title