Haberler

Arda Turan Hakkında Şok İddia

Güncelleme:

Sinem'le evlilik hazırlığı yapan Arda Turan'la ilgili şok iddia: Arda, eski sevgilisi ile telefonla konuşup buluşuyor!

En son televizyon reklamlarında oynamaya başlayan ve bir şekilde sürekli magazin haberleri arasında yer alan Arda Turan hakkında yine Sinem Kobal'ı kızdıracak bir iddia ortaya atıldı.

Magazin dünyasının gözde çifti Sinem Kobal ve Arda Turan ile ilgili gün geçmiyor ki; yeni bir iddia ortaya atılmasın!

Şimdi de güzel oyuncuyla evlilik hazırlıklarına başlayan Turan'ın, eski sevgilisiyle sık sık telefonda konuştuğu dedikoduları çıktı. İddiaya göre; Arda Turan, Eda Türkmen isimli eski aşkıyla bir araya da geldi.

Ünlü futbolcunun, önceki haftalarda Paris Hilton'la çektiği Defacto reklam filmi için geldiği İstanbul'da, Türkmen ile buluştuğu söyleniyor. Sık sık telefonda konuşan Arda Turan ile Eda Türkmen'in geçtiğimiz günlerde ünlü futbolcunun Yeşilköy'de bulunan evinde bir araya geldiği de dedikodular arasındaki yerini aldı.

GÖZLER SİNEM'E ÇEVRİLDİ

Arda Turan'la ilgili dedikodular üzerine gözler, ünlü futbolcuyla evlilik hazırlıkları yapan Sinem Kobal'a çevrildi.

Kaynak: Takvim

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Eda Türkmen Sinem Kobal Arda Turan Magazin Haberler

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Bakmadan Geçme

Hamster Combat ne zaman listelenecek? Kurban bayramının arefesinde oruç tutulur mu 2024? Kurban bayramı teşrik tekbirleri ne zaman başlar, nasıl yapılır 2024? Kurban kestikten sonra kılınan namaz nedir, var mıdır 2024? Kurban etinin kaçta kaçı dağıtılır 2024? 15-16 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15-16 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Tolgahan Demirbaş, savcıyı açık açık tehdit etti: Onlarla aynı safta olmayın

Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Tolgahan Demirbaş, savcıyı açık açık tehdit etti: Onlarla aynı safta olmayın

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title