Haberler

Amerikalı Ünlü Yönetmen Tek Başına Yemek Yerken Görüntülendi

Güncelleme:

ABD'li film yapımcısı, yönetmen ve yazar George Lucas, AVM'de yalnız başına noodle yeyip diet kola içerken görüntülendi. Ünlü yönetmenin bu hali sevenlerini üzdü.

"Yıldız Savaşları" dizisinin efsanevi yaratıcısı George Lucas, Avustralya'nın Adelaide şehrinde bir alışveriş merkezinde yalnız başına şehriye yeyip diet kola içerken fotoğraflandı. Lucas'ın bu üzgün görüntüsü, sosyal medyaya konu oldu.

"AKLIMA ÇOK SAYIDA SORU GELİYOR"

Mesela, Kate adını kullanan bir sosyal medya kullanıcısı, "Adelaide'daki AVM'nde George Lucas neden tek başına Çin yemeği yiyor. Aklıma çok sayıda soru geliyor." dedi.


GEORGE LUCAS KİMDİR?

George Walton Lucas Jr. (14 Mayıs 1944, Kaliforniya), ABD'li film yapımcısı, yönetmen ve yazardır. Yıldız Savaşları (Star Wars) ve ardından ( Steven Spielberg ile birlikte) Indiana Jones serilerini yarattı. Steven Spielberg gibi dünyanın yaşayan en büyük yönetmenlerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Steven Spielberg George Lucas Avustralya Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

GüloMobil-IOS:

Muammerin kafasi güzel galiba

6
0
yanıtYanıtla
OPERATÖR DOKTOR:

ABD Kaliforniya''da doğduğu kasabadan 40 yıl önce kalkıp Los Angeles''e gelerek, sinemada dijital devrim yaratan adam. Gerçek ''sıfır''dan yaklaşık 5 milyar dolarlık kişisel servet yaratan gerçek sinema dahisi. ''Star Wars'' ve Indiana Jones flimlerinin TEK fikir beyni ve yaratıcısı. Günlük hayatında acayip mütevazı bir adam. Uzun yıllar evvel Los Angeles''ta bir auditoriumda katıldığı bir söyleşiyi, yerinde canlı izleme imkanına sahip olmuştum. Şahsi Lüks arabası yoktur. Harleycidir.

2
2
yanıtYanıtla
As:

Gerçek mutluluğu kendinde bulmuş

2
0
yanıtYanıtla
Hayal satıcısı:

Köylü hasan gibi giyinmiş. Bu nasıl uzay filmi yönetmeni la

0
1
yanıtYanıtla
Ahmet Yıldırım Mobil-IOS:

Niye üzüldünüz anlamadım?

1
0
yanıtYanıtla
Arzu:

Film çevirdiği ekibiylemi çıkıyormuş sürekli yemeğe nasıl bir haberse artık?..

1
0
yanıtYanıtla
dost:

ya uzulmenize gerek yoki adamin onceden cok arkadasi varmis simdi yok hata kimde paranin arkadasi olmaz bitince arkadasda biter icki masasinda arkadas olunmaz ayikinca dusman olur buda bunun gibilerle fazla urasdigindan gercek dostu bulamamis yarin birgun turkiyedeki unlulerin olacagi da bunudan kotu olur turkiyenin unlusu birazdaha sasali da ondan

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title