Haberler

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz: Hala bakireyim

Güncelleme:

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz, katıldığı programda değişiminden önce hiçbir erkekler birlikte olmadığını ve bakire olduğunu söyledi.

Katıldığı moda programıyla adını duyuran 33 yaşındaki Neslihan Doğrusöz, ameliyatsız cinsiyet değiştirdi. Sakal ektiren Doğrusöz, adını da Doruk olarak değiştirdi. Bir programa konuk olan Doğrusöz, yaşadığı süreci ve bakireliği hakkında da samimi açıklamalar yaptı.

"ODAMDA AHU TUĞBA VE HÜLYA AVŞAR'IN POSTERLERİ VARDI"

Gazeteci Sibel Arna'nın YouTube kanalı üzerinden yayınlanan 'Sibel Arna ile Sırrı Nedir?' isimli programa konuk olan Doğrusöz, çocukluğundan bu yana yaşadığı tüm süreçleri şu sözlerle anlattı:

"Küçüklüğümden beri kendimi hep erkek hissettim. Ablalarımın yataklarının başında Tarkan'ın posteri varken benim Ahu Tuğba ve Hülya Avşar'ın posterleri vardı. Bir kız arkadaşım vardı ama ailelerimiz bilmediği için yan yanayken kanka gibi takılıyorduk. El ele gezen çiftlere çok özenirdim.

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz: Hala bakireyim

"BAKİREYİM"

Hiçbir erkek arkadaşım olmadı. Süreçten önce de bakireydim. Değişimde önce erkeklerden bir teklif geldiğinde direk 'Sen gaysin herhalde, erkeklerden hoşlanıyorsun' diyordum. Bana yürüyen erkeklerle her seferinde kankaya bağlıyorduk olayı. Ama hiçbir zaman bir erkekten hoşlanmadım.

"BABAM ESKİ AKTÖRLERDEN"

Toplum baskısı, aile korkusu derken değişim için çok geç kaldım. Ailem şuan beni çok destekliyor. 18 yaşında ailemden uzaklaşmak istedim çünkü annem benim boxerlarımı yıkamak zorunda değil ya da babam erkek parfümlerimi görmek zorunda değil. Babam eski aktörlerdendi Tufan Doğrusöz.

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz: Hala bakireyim

"KADINLIK HORMONU ALDIM"

Babam bir dönem beni arayarak 'Ne ölüme ne ölüne' dedi bir sene hiç ailemi görmedim. Sonra eve gittim annemlerle sarılıp ağlaştık. Babam istediği için kadınlık hormonu aldım ve ilk defa sütyen giydim. Ailecek bir Neslihan'ı zorladık. Göğüslerim zaten çok küçüktü şimdi aldırdım. Bir yıllık bir ilişkim var hayatımda kendimi hiç lezbiyen gibi görmedim hep erkek olarak gördüm.

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz: Hala bakireyimNeslihan Doğrusöz'ün sevgilisi Büşra Eyen

"ERKEKLİK HORMONU KULLANIYORUM"

Erkeklik hormonu için testosteron kullanıyorum. Bu da sinir yapan bir şey. Vücudum da spor yaptığım için değişiyor. Sakal eklettirirken çok acı çektim. 11 saat sürdü. İşlem sırasında uyuşturulduğu için o an acı hissetmedim. Aynaya baktığım sırada Neslihan'la vedalaştığım için ağladım. Bu süreç benim çok hoşuma gidiyor. Benim ben olmamım sırrı cesaret. 16 yaşındayken enseme yaptırdığım dövme de bile 'Kendini keşfetmek büyük cesaret işidir" yazıyor. Selin Ciğerci, Rüzgar Erkoçlar, Bülent Ersoy gibi isimler bana cesaret verdi. Umarım ben de başkalarına cesaret veririm."

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz: Hala bakireyim

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz: Hala bakireyim

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz: Hala bakireyim

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz: Hala bakireyim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

neslihan doğrusöz Hülya Avşar Ahu Tuğba Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (64)

xxx:

umarım başkalarına cesaret olmazsın. . . . bu kadar normalleştirmeyin. . . .

120
19
yanıtYanıtla
neriman:

toplumda sapıklığı alenileştirmek için mi bu haberler. . kişiyi değil durumu eleştiriyorum bu arada. kendi hayatı bizi ilgilendirmez. . ama gözümüze de sokmasın rica ederim!!!!!

59
10
yanıtYanıtla
!!!!!!:

bu sapıklık değil cahil ! bu hormanal bir durum. haberi bile okumamış. tedavi olmuş kadın zaten ! olmamış! hem erkek hem kadın hormonu taşıyan milyonlarca insan var dünyada !

yanıt15
yanıt39
OBJEKTİF:

İnsanlar SAna Bakıp Seni Örnek alacan Insanında Allah Belasını Versin

24
13
yanıtYanıtla
angaralımm:

abi bunların hepsi gevşekkk '' hayatdan bi zevk alamadıkları için gündem olmak için böyle hareketler yapıyolar. bu dünyanın bide öbür tarafı varr azaplar içinde yanacaklar ve ölümleri de kolay olmayacak bu tarz ınsanların. dediğin gibi bunları örnek alalnların da allah belasını versin. keremcem die bi totii cıkdı sonra genc nesil özeniyo ona salakk bu millett. şu meksikada ki tecavüz olayında köpekler adamın cinsel organını ıstırarark parcalıyo bunlara ibret olsun die öyle yapcann

yanıt6
yanıt5
vel:

secdeye hayır için başın kaç defa gider ama belaya gelince veryansın edersiniz acınacak durumdasınız

yanıt1
yanıt0
Yorumcu792515:

Şu hayatta hiç kimse kınadığı durumu yaşamadan ölmüyor. Aşağıda yorum yazan herkes çoluğundan çocuğundan, torunundan veya bir yakınından bu durumun bir benzerini yaşayacak ve üzülecek. Bakalım o zaman da kınayabilecek misiniz bu şekilde. O zaman da bu lafı hatırlarsınız. Bu insanların yaşadığı hayatlar bir tercih, bir seçim, bir hastalık değil. Bir yaradılış meselesi. Bunu anlayabildiğiniz zaman insan olacaksınız. Sizin sapıklık dediğiniz çocuğa, hayvana tecavüz edenler! Asıl lut kavmi onlar!

21
7
yanıtYanıtla
YILDIZ:

Alkışlıyorum seni gerçekten aynen öyle

yanıt8
yanıt3
seza:

tebrikler cok güzel dile getirmişsiniz

yanıt5
yanıt2
YORUMCU792515:

Yazdığım yorumu beğenmeyenler. . . hani şu ahlak bekçileri var ya, hani şu tüm sapıklıkların kendilerinden çıktığı, mahallede herkesle tren yapanlar, hani kadın-erkek ilişkisi yaşayıp da yemediği halt kalmayan ama sırf kadın-erkek ilişkisi olduğu için normal sayan, her türlüğü pisliği yapanlar, işte onlar yorumu beğenmeyenler. . .

yanıt5
yanıt3
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title