Haberler

Ahmet Hakan ve Tuğçe Kazaz Twitter'da Kapıştı

Güncelleme:

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, sosyal medyada kendisine laf atan Tuğçe Kazaz'ı yönelttiği ilginç sorularla zor durumda bıraktı.

Son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı ilginç paylaşımlarla gündeme gelen manken Tuğçe Kazaz, gazeteci Ahmet Hakan'a Twitter'dan laf atınca tartışma çıktı. Kazaz, "Ahmet Hakan efendi! Sen gel, dinle bu döneği. Yol yakın iken bırak oradan saz çalmayı ve çaldırmayı. Çünkü sesi çok cırtlak ve yaranmalı geliyor" dedi. Ahmet Hakan da "Melih'in (Gökçek) mavrası mı, bunun mavrası mı? Karar veremedim. Melih'i gönderelim, bu gelsin mi? Ne diyonuz hafızlar?" dedi.

"ULAN ÇAPTAN DÜŞTÜK BE!"

Kazaz'la alay etmeyi sürdüren Hakan daha sonra da, "Madem hava atıyon, söyle bakalım hacı: namazın farzı kaç? Kaçı içeriden, Kaçı dışarıdan? Hemen söyle ama. Var ya… Bir ara ben aynı anda Melih Gökçek, Savcı Sayan ve Tuğçe Kazaz'la baş edebiliyordum. Ulan çaptan düştük be! Madem hava atıyon söyle bakalım: iznik konsülü'nde sallanan masanın üzerinde sadece dört incil kaldı. Bunlar hangileridir?" ifadelerini paylaştı.

İşte ikili arasında geçen o polemik;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Hakan Coşkun Melih Gökçek Tuğçe Kazaz Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (81)

Ampul beyinli koyunMobil-IOS:

Bu adamı seven birini tanımıyorum. Çünkü hep gercekleri korkmadan söyler

19
115
yanıtYanıtla
zazamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ahmet hakan kadar donek varmi dun muslimanci bugun kemalist yarin ne olacagi belidegil

117
16
yanıtYanıtla
MustafamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ahmet hakan in hdp ye yaptigi secim reklamlarini nasil yaptigini unutmadik. Bu ülkeye kazdiginiz toplu mezar gün gelir sizide yutar. Bu gibi adamlar vatan hainleri, patronlari ne derse onu yaparlar bu mu tarafsiz haber yapmak. Mesela 3. Havalimani ve 3. Köprünun yapilmasindan türkiye vatandasi ne zarar gelir bunlar kalici yatirim yarin hangi parti gelirse gelsin. Mesela almanya istemiyor 3. Havalimani yapilnasini, cünki franfurt havalimanina rekabet olur diye. Alman gazeteleri ne yaziyorsa ahmet hakan aynisini söylüyor tabiki can dündari unutmamak lazim. Bu insanlar istedigi zaman yurtdisina kacabiliyor ve istanbul trafiklede ugrasmiyorlar. Helekopterle dolasiyorlar..

118
7
yanıtYanıtla
susqun qurtmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ahmet hakan nerden donmus onuda bir aciklasaydi iyidi

117
2
yanıtYanıtla
SEN HANGİSİSİN A H:

AHMET SEN ÇOK KANALDAN BESLENİYORSUN DİNDAR STV DE ADAM ETTİLER ORDAN AYDIN DOĞANA YOLLANDIN MASTIR YAPMAYA DİNDAR GÖZÜKTÜN ÇIKMADIĞIN KIZ YAPMADIĞIN AHLAKSIZLIK GÖRÜŞMEDİĞİN KARANLIK GÜÇLER YAPMADIĞIN KARANLIK İŞLER KALMADI PEKİ SEN HANGİSİSİN AHMET HAKAN

113
3
yanıtYanıtla
ramazan öz:

ahmet hakan yüce insan

12
100
yanıtYanıtla
Heyyt OsmanlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu dünyada işin iş bakalım ahirette masonlar seni kurtarabilecekmi bu gidişle seni gördüğümde bir cehennem odunu görüyorum Allahım orası ne kötü yerdir.

105
6
yanıtYanıtla
AHA:

YILLARCA MÜSLÜMANLARA HAYDİ ARABİSTANA GİDİN DİYOLARDI ŞİMDİ BEN ONLARA DİYENLERE DİYORUM Kİ HAYDİ İSRAİLE GİDİN BABANIZ NETANYAHUYA GİDİN

40
45
yanıtYanıtla
NUH TUFAN:

Ahmet Hakan , rüzgar nereden kuvvetli eserse o tarafa dönen FIRIL . . FIRIL. . biri. .

66
14
yanıtYanıtla
konya:

ahmet hakan da şunu cevaplasın döndüm kıbleden doldurdum şaraptan tattım dolardan okudum incilden değmezmiş dünyayı bırakmaya harbiden. bu adam kimdir

31
36
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title