Haberler

Ağırlamadığı dünya yıldızı kalmayan CZN Burak, bu kez Will Smith'i konuk etti

Güncelleme:

CZN Burak adıyla ünü sınırları aşan şef Burak Özdemir, Dubai'deki yeni restoranında bu kez Will Smith'i ağırladı. Dünyaca ünlü yıldıza pide pişiren CZN Burak, Smith'le fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı yemek yapımı videolarıyla kısa bir süre içinde büyüyen ve ünü sınırları aşan CZN Burak, Dubai'deki restoranında dünya yıldızlarını ağırlamaya devam ediyor.

"HOŞ GELDİN ABİ"

Geçtiğimiz aralık ayında Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'yu ağırlayan ünlü şef, bu kez ABD'li oyuncu Will Smith'i konuk etti. Instagram hesabından, "Hoş geldin abi" notuyla ünlü oyuncu ile çektirdiği fotoğraf karesini paylaşan CZN Burak, binlerce beğeni ve yorum aldı.

Ağırlamadığı dünya yıldızı kalmayan CZN Burak bu kez Will Smith'e pide yaptı

RESTORANI KAPATILDI İDDİASI

Ünlü şef CZN Burak, Orta Doğu'nun en büyük restoranı olan Dubai şubesini 25 Aralık'ta açmıştı. Yıldız isimleri ağırlayan restoranın, geçtiğimiz hafta kapatıldığı iddia edilmişti. Haberi duyuran Dubai Medya Ofisi, restoranın "Koronavirüs ihtiyati tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle" kapatıldığını aktarmıştı.

Ağırlamadığı dünya yıldızı kalmayan CZN Burak, bu kez Will Smith'e pide yaptı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Will Smith Aralık Dubai Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

HK:

Dünya çapında böyle işler yapmak önemli bence Burak ve Nusret gibi büyük işler yapan Turklerin sayıları artar inşallah selametle

22
6
yanıtYanıtla
rebul:

teyyare

yanıt2
yanıt4
Delioglan:

Nusretle birleşip dünyaya lezzet nasıl olur öğretin

11
10
yanıtYanıtla
Bunu yazan tosun:

Gelmesi için en az milyon dolar reklam ücreti vermiştir. Bana da 100 dolar versin bende giderim. tas atipda kolum yorulmadi ya yemek yiyip iki resim cekincem

7
10
yanıtYanıtla
Tosun:

Tosun tosun tosun biraz kitap okusun, senin gibi tosuncuklara anadoluda ( CIRT ) tosun derler yani küçük tosun :::))))))

yanıt3
yanıt2
Menderes p:

Abi bu adamı kimse sevmiyor, zorlamayın işte. Ha kör muhittin, ha mal bahattin aynı bizim için

8
9
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Nusretten daha samimi ve sempatik yolun acik olsun czn Burak.

10
5
yanıtYanıtla
Gurbettin ense:

Gülüşleri yapmacık gibi,duruma göre otomatiğe bağlamış sanki

11
3
yanıtYanıtla
Sinan:

Yardım sever iyi kalpli bir kardeşimiz yolu açık olsun.Gülüşleri yapmacık diyenler şov bu işin bir parçasıdır.

11
3
yanıtYanıtla
Ajdar:

Siradaki benim

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title