Haberler

Adnan Şenses'in Manevi Kızı Aslı Hünel'den Açıklama

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Adnan Şenses'in manevi kızı Aslı Hünel açıklama yaptı.

Hünel, Adnan Şenses'e ölümü konduramadıklarını ve acılarının çok fazla olduğunu söyledi.

Şişli Memorıal Hastanesi'nde tedavi gören Sanatçı Adnan Şenses, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Hastaneye gelen Şenses'in manevi kızı Aslı Hünel basın mensuplarını sorularını yanıtladı. Hünel, "Sözcükler gerçekten bizim için yetersiz kalıyor. Çok önemli, çok kıymetli bir yorumcuydu. Sanatçıydı ama bizim için çok başka bir yerdeydi. Benim manevi babamdı, canımdı, abimdi, arkadaşımdı, dert ortağımdı. Bazen babamdan daha yakın görüyordum” dedi.

‘Acımız çok fazla gerçekten’ diyerek sözlerini sürdüren Hünel, “Çok zayıflamıştı, son günlerde, ona kıyamıyordum, bakamıyordum.

Maalesef illet hastalık onu bitirdi. Ameliyatından sonra çok acılar çekti. Yaşamak istiyordu. Biz ona (ölümü) konduramıyorduk o kadar hayat dolu bir adamdı. Son ana kadar şakalar, espriler yapıyordu. Eşi Nihal abla şu anda çok kötü durumda” dedi.

Cenazenin yarın kaldırılacağını belirten Hünel, “Yarın Teşvikiye Camii'nden ikindide namazının ardından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek. Tüm sevenlerinin başı sağolsun. Allah sabır versin hepimize ve sevenlere" diye konuştu.

MURAT HOROZ - MUSTAFA BİÇER

İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Adnan Şenses Şişli Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title