Haberler

Adı babasının ölümüyle bağlantılıymış! Cansu Fırıncı'nın isminin hikayesi herkesi duygulandırdı

Güncelleme:

Oyuncu Cansu Fırıncı, yayınladığı videoda kendisine neden kadın adı verildiğini anlattı. Annesi hamileyken babasının ırmakta boğularak öldüğünü söyleyen oyuncu, "Halam 'Suda bir can gitti, yakında yerine bir can doğacak o yüzden bu çocuğun ismi Cansu olsun' demiş. Irmakta bir can gitti yerine benim doğmamla bir can geldi" dedi.

Kırgın Çiçekler dizindeki "Kemal'im yapmaz" repliğiyle tanınan Cansu Fırıncı, kendisine gelen sorularından ardından kendisine neden Cansu adının verildiğini anlattı. Oyuncunun hikayesi herkesi duygulandırdı.

"BABAM, ANNEM BANA HAMİLEYKEN ÖLMÜŞ"

Babası öldükten sonra kendisine Cansu adının verildiğini söyleyen oyuncu, hikayesini şöyle anlattı: "Annem, babamla kaçarak evlenmiş. Nikah masasına oturduklarında takvimler 15 Mart 1981'i gösteriyormuş. 3 ay sonra annem bana hamile kalmış. 1981 Ağustos'unda babam, arkadaşlarıyla birlikte Bartın ırmağına balık tutmaya gitmiş. Belki de annemin canı balık çekmiştir kim bilir... Kör talih mi denir, kaderin kötü bir cilvesi mi demeli... Babam, balık tutmak için geldiği ırmakta can vermiş. Halam da 'Suda bir can gitti, yakında yerine bir can doğacak o yüzden bu çocuğun ismi Cansu olsun' demiş. Babam bu ırmakta can verdiğinde tarih 16 Ağustos 1981'miş. Ben 16 Mart 1982'de dünyaya gelmişim. Yani annem ve babamın evlendikleri 15 Mart tarihinden bir sonra. İşte ismimin hikayesi... Arkamdaki ırmakta bir can gitti, yerine bir can geldi ve işte ben Cansu oldum. Su gibi aziz olun."

Kırgın Çiçekler ile yıldızı parlayan Cansu Fırıncı, Mehmetçik Kut'ül Amare, Hizmetçiler, Yalı Çapkını ve Arka Sokaklar gibi dizilerde rol aldı.

Adı babasının ölümüyle bağlantılıymış! Cansu Fırıncı'nın isminin hikayesi herkesi duygulandırdı

Haberler.com / Kübra Çolakbüyük - Magazin

Cansu Fırıncı Ünlüler Magazin Yaşam Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Bakmadan Geçme

Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri
Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

500

Yorumlar (4)

Deli Ormanlı null:

mekânı cennet olsun çok üzüldüm

9
1
yanıtYanıtla
Serkan Çıvkın:

Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun(Kadir 'im yapmaz :)

7
1
yanıtYanıtla
İsmimi ne yapacaksın:

Kadir değil be ya Kemal. :D

yanıt9
yanıt1
İsmimi ne yapacaksın:

Allah rahmet eylesin, çok üzücü bir durum. Babasının ölümünden kendisini sorumlu tutuyordur muhtemelen. Bir de dikkat ettiğim bir şey var; çok acı çeken insanların oyunculukları daha iyi oluyor. Cansu abi de onlardan biri.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title