Haberler

Adam Levine Türk Kahvesi ve Lokumuna Hayran Kaldı

Güncelleme:

Maroon 5 üyelerinden Adam Levine, konser için geldikleri Antalya'da Türk lokumu ve kahvesini çok beğendiğini söyleyerek ailesine de hediye edeceğini söyledi.

Grammy müzik ödüllü dünyaca ünlü Amerikalı rock müzik grubu Maroon 5, Antalya EXPO 2016 kapsamında verdiği konser için Antalya'ya geldi. Dünyaca ünlü rock grubu Maroon 5 üyeleri, konser için geldikleri Türkiye'yi çok sevdi. Grubun solisti Adam Levine, Türk lokumu ve kahvesi sipariş etti.

LEVINE İLGİ ODAĞI OLDU

Dünyanın en önemli müzik grupları arasında yer alarak listeleri alt üst eden Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine, Antalya'ya iner inmez ilgi odağı oldu.

GAZİANTEP'TEN ÖZEL GETİRTİLDİ

Maxx Royal Antalya Hotel'e geldikten sonra dinlenen ünlü sanatçıya Gaziantep'ten özel olarak getirtilen Antep usulü baklava ve Türk lokumu ikram edildi. Türk lokumuna hayran kalan sanatçı, kendisi için Türk kahvesi ve lokum sipariş etti. Levine, Türk lokumlarını ülkesine döndüğünde ailesine hediye edeceğini söyledi.

GOLF OYNADI

Oteldeki ilgiden ve alakadan çok memnun olan sanatçı, oteli Maxx Royal Genel Müdürü Cavit Şahin ile birlikte gezdi. Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren sanatçı, golf sahasını görür görmez ekibiyle birlikte golf oynamak istediğini belirtti. Grup arkadaşlarıyla birlikte golf arabasına binerek sahaya ulaşan ünlü solist, dört saat boyunca golf oynadı. Ekip arkadaşlarına şakalar yapan Levine, golf parkurunu görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Bu arada, ünlü solistin kendisine ait golf çantasıyla birlikte gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

KONSER HAZIRLIKLARI DUDAK UÇUKLATTI

120 TIR teknik ekipman geldi. 700 robot ışık kullanıldı. 600 metrekarelik led ekran kullanıldı. Konser için Avrupa'nın 2 bin 100 metrekarelik en büyük sahnesi kuruldu. 22 adet jeneratör hazırlandı. Ekip için iki özel jet kiralandı.(Sabah)

İşte Maroon 5 üyelerinin Antalya'da çekilmiş fotoğrafları:








Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adam Levine Maroon 5 Türkiye Antalya Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

MURAT:

buradaki yorum yazan ların çoğu onları savunuyor kimisi yiğitlerim yazmış . Siz insan mısınız be hergün şehit veriyoruz sizin yiğitleriniz onlar olmalı insan değilsiniz siz eğerki sizin yiğitleriniz bunlarsa kaybolun gidin Amerika ya istemiyoruz sizin gibilerini ülkemizde

0
1
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

türk kahvesi, yemekleri güzel yani. birde bir tatilde bir yabancı turist takılmıştı ama yüz vermemiştim, fena değildi ama yaşlıydı ay.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title