Haberler

Acun'un Eski Eşi Şeyma Subaşı'dan Itır Esen Açıklaması!

Güncelleme:

Acun Ilıcalı ile Itır Esen arasındaki aşk dedikodularıyla ilgili konuşan Şeyma Subaşı, "Ben hayatımdan mutluyum. O da mutlu olsun isterim tabi ki." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra adı Fransız DJ Guido Senia ile anılan Şeyma Subaşı, "Ben şu an mutluyum başka bir şey diyemem" dedi.

Acun'un Eski Eşi Şeyma Subaşı'dan Itır Esen Açıklaması!

"O DA MUTLU OLSUN İSTERİM"

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra önce Miami'ye sonra da Tulum'a giden Şeyma Subaşı, yurda döndü. Bir alışveriş merkezinde kızı Melisa ile alışverişe çıkan Şeyma Subaşı, Fransız DJ Guido Senia ile aşk iddialarıyla ilgili sorulara gülümseyerek, "Ben şu an mutluyum, başka bir şey söyleyemem" dedi. Acun Ilıcalı ile Itır Esen arasındaki aşk dedikodularıyla ilgili de konuşan Subaşı, "Ben hayatımdan mutluyum. O da mutlu olsun isterim tabi ki" açıklamasını yaptı.

Acun'un Eski Eşi Şeyma Subaşı'dan Itır Esen Açıklaması!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Itır Esen Subaşı Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

ERKEK:

SEYMA NAFAKASINI TAZMINATINI ALMIŞ. . BUNDAN SONRA ITIRI ÇITIRI UMRUNDAMI?

25
1
yanıtYanıtla
hamdi:

Bıktık bunlardan

24
0
yanıtYanıtla
KAKTUS:

vallaha bıktık.

yanıt3
yanıt0
can ak:

Ben bazi seyleri ya anlayamiyorum ya da zamanin gerisinden geliyorum! Evlilik yürümüyorsa medenice bosanmak tabi ki dogru ama kardesim aradan daha bir hafta gecmeden baska birileri ile tatile gitmek neyin nesi? sormazlar mi adama bir hafta icinde nereden buldun, bu iliski ne zaman birlikte tatile cikacak kadar ilerledi? Beraber gecirilen onca zamana, onca emege birazcik olsun saygi gösterilseydi bari. Neyse umarim her ikiside mutlu olur!

19
2
yanıtYanıtla
doğrusu bu:

Şeyma fizik olarak olsun güzellik olsun bu kıza on basar asla rakibi olamaz, , Şeyma hal ve hareketleriyle verdiği pozlarla itici biri gibi görünse de vardır bir sebebi özünde iyi bir kız

2
18
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

nasıl mutlu olmasın, , , o kadar çarptı, daha ne olsun

17
2
yanıtYanıtla
Gemlik:

Ülkenin binlerce derdi var. Bize ne bu rezillerin hayatından.

17
0
yanıtYanıtla
Fakih:

Ehsen

yanıt0
yanıt1
GARACOR:

Evet simdi bir anket yapalim yorumlariniza sunuyorum. Seyma Subasi`mi yoksa Itir Esen mi daha guzel?

5
10
yanıtYanıtla
AHLAK İFFET VE ALLAH KORKUSU:

AKLINI PARAYLA LÜKSLE BOZANLAR SATIN ALINMAYACAK DEĞERİN İFFET VE AHLAK OLDUĞUNU UNUTMUŞ GÖZÜKÜYOR BİR İNSANIN ÖNCELİKLE UNUTMAMASI GEREKEN ŞEY ÖLÜMLÜ OLMASI VE ONU YARATAN ALLEMLERİN RABBİDİR YOLDA ARABAYLA HIZLA GİDERSEN KAMERAYA YAKALANIYOR PLAKANA CEZA GELİYOR UNUTULMAMALI Kİ ALLAH BİZLERİ AKLIMIZDAN GEÇENLERİ DAHİ BİLİYOR VE GÖRÜYOR YAPIP ETTİKLERİMİZ AHİRET DEFTERİNE KAYIT EDİLİYOR ORADA HERKES HARDDİSKİNDE NE VARSA RAZI OLACAK İNKAR DA EDEMEYECEK GÜNAH İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜ AHİRETTE SON BULYR

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title