Haberler

Acun Ilıcalı-Çağla Altunkaya çifti Hülya Avşar'la yemek yedi

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Çağla Altunkaya ve ve Avşar kardeşlerle yemek yediği anları Instagram hesabından paylaştı.

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı genç sevgilisi Çağla Altunkaya ve yakın dostu Hülya Avşar'la birlikte yemek yediği anların fotoğraflarını paylaştı.

AVŞAR KARDEŞLER EŞLİK ETTİ

Ilıcalı-Altunkaya çiftine masada Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar ve ablası Leyla Avşar da eşlik etti. Acun Ilıcalı o anlarda çekilen fotoğrafı Instagram hesabından "Büyük buluşma" yazarak ve Hülya Avşar'ı etiketleyerek paylaştı.

Acun Ilıcalı-Çağla Altunkaya çifti Hülya Avşar'la yemek yedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı Hülya Avşar Haberler

500

Yorumlar (52)

serpil:

bizde araç ötv sine zam geldi diye kara kara düşünelim. . . . . . . bunları izleyip bunlara para kazandıran ahmaklar. . iyi izleyin

63
3
yanıtYanıtla
Beyler...:

Acun kendisinde para olmasa o kizin ona bakmayacagini bilmiyormu sanki. Herkes biliyor ve kabullenmis. Menfaat dunyasi naparsin. Yazik ama ya gencecik kiz sirf para icin babasi yasinda insanla birlikte. O kiza cok aciyorum.

55
8
yanıtYanıtla
Cemalccc:

Senin düşündüğün kadar Acun düşünmüyor... Adam mutlumu ona bakıyor.. Bakirelikte aynı . Zenginler umursamıyor, garibanlar namus meselesi yapıp cinayet işliyor

yanıt2
yanıt1
VAH VAH VAH VAH:

NE MİDESİZ KIZSIN BE.

37
7
yanıtYanıtla
ne midesiz kızmış beee:

Allah Allah midesi yokmu aldırmış mı zayıf manken gibi kalabilmek için ? eee nasıl hayatta kalabiliyor midesi olmadan ? hayatta kalabilmesi için vitamin mineral protein vesaire enjekte ile damardanmı veriliyormuş ?

yanıt0
yanıt2
aga:

biz ayni seyi yapsak sapik derler zengin oldumu ask kacamak derler

36
0
yanıtYanıtla
yarcan:

birde büyük puntolarla 30 yaş küçük sevgilisi yazıyorlar. . .

35
1
yanıtYanıtla
Yahya:

İbo''nun sevgilisi 40 yaş küçük :))))

yanıt0
yanıt0
Cesur ca:

Zenginlerin yaşam tarzları REZİLCE BİR HAYAT..SADECE KENDİLERİNİ KANDIRIYORLAR BU DÜNYADA...para için onlarla düşüp kalkan kızlarada zerre acımam söz konusu bile olamaz...

31
1
yanıtYanıtla
Öğretmen:

Bunlar gençlere çok kötü örnek böyleleri haber yapılmamalı

27
2
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title