Haberler

Abla ve Kardeşin Bitmeyen Düşmanlığı

Güncelleme:

50 yıldır bir kez olsun bir araya gelemeyen abla ve kardeşin bitmeyen düşmanlıkları adeta filmlere konu olacak cinsten. Karaböcek kardeşler bu fotoğraf sonrası bir daha bir araya gelmediler...

50 yıldır bir kez olsun bir araya gelemeyen abla ve kardeşin bitmeyen düşmanlıkları adeta filmlere konu olacak cinsten.

KARABÖCEK KARDEŞLER BU FOTOĞRAF SONRASI BİR DAHA BİR ARAYA GELMEDİLER...

nesekarabocek-guldenkarabocek.jpg

Mustafa Barış Durak'ın edindiği bilgiye göre 1973 yılında çekilen bu fotoğraf sonrası Karaböcek kardeşler bir daha asla bir araya gelmediler. Gülden Karaböcek ve ablası Neşe Karaböcek bu tarihten itibaren anne ve babalarının cenazesinde bile bir araya gelmemeye özen gösterdiler.

KARDEŞLERİN ARASINI BOZAN ADAM

Neşe Karaböcek'le 1964'te Atilla Alpsakarya evleniyor.Çiftin bir oğulları dünyaya geliyor.1974'te ise ikili yollarını ayırıyor.Olaylar tam da bu tarihte alevleniyor.Atilla Alpsakarya, aynı yıl içinde Neşe Karaböcek'in kız kardeşi Gülden Karaböcek'le dünyaevine giriyor. Çift tam 8 yıl evli kalıyor.1983'te bu evlilik de sona eriyor.

Olayların yaşandığı 1974'ten sadece bir yıl sonra ise Neşe Karaböcek, Tevfik Yener'le evleniyor.

Tevfik Yener'le tam 48 yıldır hayat arkadaşı Neşe Karaböcek.

Bu evlilik iki kardeşin artık dönüm noktası oluyor ve bir daha kardeşler bir araya gelmiyor.

KARDEŞİNİ ASLA AFFETMİYOR

Şu anda 76 yaşında olan Neşe Karaböcek'in son açıklaması ise kendisinden 6 yaş küçük kız kardeşi hakkında.

"O tatsız yaşanmışlığı herkes biliyor. Gülden ile 50 yıldır konuşmuyoruz. Benden hiç af dilemedi. Annemin cenazesinde karşılaştık. Ama konuşmadık .Sonra ayrıldık. Affetmek Allah'a mahsus ama benim içim kaldırmıyor. Yüzüne bile bakamıyorum, bakmam..." dedi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title