Haberler

8,5 milyon kazanacağı konseri için titizlikle hazırlanan Ajda Pekkan, estetik olup kilo verdi

Güncelleme:

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konser için estetik operasyonlar yaptırarak 3 kilo verdi. Pekkan, 8,5 milyon kazanacağını konser için 550 bin liralık kostümler yaptırırken aynı zamanda 40 dansçı ile sahneye çıkacak.

Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği ve 8,5 milyon kazanacağı konser için titizlikle hazırlanıyor. Konseri için estetik operasyon geçirerek 3 kilo veren Pekkan, sahne şovları için çalışmalara başladı.

KONSER ÖNCESİ GÖĞÜSLERİNİ KÜÇÜLTTÜ

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Ajda Pekkan'ın 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği "60 yıllık kariyerimde ilk" dediği konseri için iğneden ipliğe her şeyiyle ilgilendi. En pahalı bileti 22 bin lira olan konserin biletleri de şimdiden tükenmek üzere. Ajda Pekkan konseri için, göğüslerine küçültme ve dikleştirme operasyonu yaptırdı. Cildine de mezoterapi uygulaması yaptıran Süperstar o gece kusursuz görünmek için belirli aralıklarla yüz ve vücut maskeleri yaptırıyor.

HANGİ POZA NASIL FOTOŞOP UYGULANACAĞINA KENDİ KARAR VERECEK

Diyetisyen ve spor hocasıyla 1,5 ayda 3 kilo veren Pekkan, giyeceği 4 kostümden biri çok iddialı olduğu için konser gününe kadar 2,5 kilo daha vermek istiyor. "Sahnede devrim yaratacağım diyen" Pekkan'ın 500 bin lira tutan 4 kostümüne Burcu Sedef imza attı. Lazer şovlarının yapılacağı konserde 40 dansçı, Ajda Pekkan'a eşlik edecek. Sahnesi 800 metrekare, kulis iste Süperstar'ın isteği üzerine çok sade dizayn edilmiş. Konser sonrası photoshop ekibinin başında durmak isteyen Ajda Pekkan, hangi pozda nasıl photoshop uygulanacağına kendisi karar verecek.

8,5 milyon kazanacağı konseri için titizlikle hazırlanan Ajda Pekkan, estetik olup kilo verdi

8,5 milyon kazanacağı konseri için titizlikle hazırlanan Ajda Pekkan, estetik olup kilo verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ajda Pekkan Ajda Pekkan Operasyon Beşiktaş Magazin Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (33)

Aslan Karakaya:

zaten ömrünün sonuna gelmişsin yarın hık deyip gideceksin. kime kalacak o para

135
30
yanıtYanıtla
Demirkan Yılmaz:

sana ne

yanıt86
yanıt64
mert barlik:

Canım benim, 30 yıldır aynısını söylüyorlar ama ömrün sonunun neresi olduğu belli olmuyor işte.

yanıt69
yanıt4
Abdullah Civelek:

Ulan hayatında en pahalı kaç liraya parfüm aldın kadın 500 600 bin kostume vermiş sence biriktirir gibi bı halimi var

yanıt11
yanıt1
TT:

Hadi konserden sonra photoshop ile düzelttiniz nineyi, Peki konser esnasında ne yapacaksınız. Filtreli gösteren gözlük mü dağıtacaksınız :P

80
21
yanıtYanıtla
Safiye Pamuk:

sen hiç bu kadını canlı gördün mü 20 yaşında gibi

yanıt42
yanıt35
Mia Ay:

Güzel Allah için Ona diyecek laf yok

yanıt15
yanıt10
sade vatandaş:

size on bin emekli maaşı ,asgari ücret verip arta kalan paralarla istakoz karides yiyip kol saati alıp kalan paralarıda bunlara saçanların olduğu bir dünyada yaşıyorsunuz

47
18
yanıtYanıtla
hacer ilhan:

Tatil yapanları unutma... İşi gücü heykel dikmek olanlarıda unutma... İstanbul sele kapılırken balık yiyenleride unutmaa..

yanıt2
yanıt1
YİĞİT TÜRKALP:

çoğu parça sök-tak galiba.....

46
8
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title