Haberler

6 aylık hamile olan sunucu Ece Vahapoğlu plajda fenalaştı

Güncelleme:

Anne olmaya hazırlanan ünlü sunucu Ece Vahapoğlu plajda fenalaştı. 6 aylık hamile olan sunucunun imdadına ise oyuncu Erdal Özyağcılar ve kızı yetişti.

Geçtiğimiz yılın Haziran ayında Cihan Alpay ile dünya evine giren sunucu ve gazeteci Ece Vahapoğlu, kısa bir süre sonra sonra hamile olduğunu açıklamış ancak yılın sonuna doğru bebeğini kaybetmenin acısıyla sarsılmıştı. İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Vahapoğlu, tatil için gittiği Bodrum'da fenalaştı.

MİDESİ BULANDI VE İSTİFRA ETTİ

Başarılı sunucu deniz ve güneşin keyfini çıkartırken, fenalaşarak yürekleri ağızlara getirdi. Erkek bebek bekleyen anne adayı geçtiğimiz gün plajda midesi bulandı, istifra etti. Durumu Erdal Özyağcılar'ın kızı Zeynep Özyağcılar fark edip babasına haber verdi.

6 aylık hamile olan sunucu Ece Vahapoğlu plajda fenalaştı

ERDAL ÖZYAĞCILAR İMDADINA YETİŞTİ

Usta oyuncu soğukkanlı davranıp önce Ece Vahapoğlu'nu sakinleştirdi. Özyağcılar, elleriyle zencefil, tarçın, limon ve karanfili karıştırıp kaynattı. Suyunu da anne adayına içirdi. Ece Vahapoğlu, "Bulantım bir anda geçti" dedi.

6 aylık hamile olan sunucu Ece Vahapoğlu plajda fenalaştı

6 aylık hamile olan sunucu Ece Vahapoğlu plajda fenalaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ece Vahapoğlu Haberler

500

Yorumlar (44)

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

Anneye bak anneye Karnındaki nura saygıya bak.

43
10
yanıtYanıtla
merve:

allah belanızı versin

yanıt15
yanıt14
Memleketim:

Kiyamet alametleri.

37
12
yanıtYanıtla
memleketli:

takmışsınız kıyamete kıyamet sizin gibi becereksizler tembeller hazır yiyiciler yüzünden gelecek. takmışsınız çıplaklığa hırsızdan uğursuzdan cahaletten haberiniz yok. siz çıplaklığın ve domuz etinin günahından başka birşey bilmez misiniz be kardeşim. osmanlı da çıpalklık yoktu şeriat vardı neden battı lan ozaman binlerce insanın ölümüne neden oldu. Çanakkalede kurtuluş savaşında sarıkamışta binlerce şehit oldu. herkes kapalıydı. düşün biraz geriler

yanıt16
yanıt16
:

kıyamet kadar kafana taş yağsın Man KAFALI

yanıt1
yanıt9
poyraz49:

Ne var yanı, senden başka hamile kalan kadın yokmu sandın. . . Sağlığını ve bebeğ, riske atma hakkını kimden aldın, karnını göstermek istiyorsan zamanın geldiğinde yap . . .

25
9
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

HAMİLELİĞİN İLERLEMİŞ, ADAM GİBİ GİYİNİP OTUR OTURDUĞUN YERE, SOYUNUP KİME NEYİ İSPATA MÜKELLEFSİN Kİ? SOYUNUP MİDE BULANDIRMAKTAN BAŞKA BİŞEYE YARAMAMIŞSIN ZATEN.

19
4
yanıtYanıtla
Jale:

Ben de hamilelik geçirdim,ortalığa yaymadım.isteyip de bebek sahibi olamayan var.ayrıca da çirkin görüntü.kimse doğal demesin,duş almak da doğal ama sokakta yapmak değil

22
1
yanıtYanıtla
Canan:

Aynen öyle katiliyorum size. Milletin gözüne soka soka geziyorlar. Kendiside gecen sene hamileyken cocugunu kaybetti acisini biliyor. Ama yinede karniyla fit vücuduyla hava aticak diye yirtina yirtina geziyor ortalikda. Ayip denen bisey kalmamis. Ahlak denen bisey kalmamis.

yanıt4
yanıt0
Cemrem:

Güzel yüreğinizden öpüyorum.Keşke hepimiz dikkat etsek.Mutluluğumuzu insanlara gösterme ihtiyacı hisstemesek.Allah benim gibi anne olmak isteyip de olamayanlara yardım etsin.Ya Hak hüküm sendedir.Sen en hayırlısı neyse hepimize onu ver.

yanıt4
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title