Haberler

4 Kadın Zamanı Programından Ayrılan Seda Akgül'ün Yerine Seray Sever Geldi

Güncelleme:

Hande Ataizi, Eylül Öztürk ve Derya Tuna ile sunduğu '4 Kadın Zamanı' adlı programdan ayrılan Seda Akgül'ün yerine Seray Sever geldi.

Son dönemde adından sıkça söz ettiren isimlerden biri olan eski spiker , sunucusu olduğu '4 Kadın Zamanı' isimli programdan ayrılmıştı. Akgül'ün ayrılığının ardından ekibe katılan 4. İsim Seray Sever oldu.

SERAY SEVER BOMBASI HEYECAN YARATTI

Büyük bir merakla beklenen 4.ismin Seray Sever olması sosyal medyada da heyecan yarattı. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan isim Seray Sever'in programa katkısı şimdiden merak ediliyor.

4 Kadın Zamanı Programından Ayrılan Seda Akgül'ün Yerine Katılan İsim Belli Oldu!

SEDA AKGÜL'ÜN NEDEN AYRILDIĞI BİLİNMİYOR

Programın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Seda Akgül, ayrılığını paylaştığı bir video ile duyurmuştu.

4 Kadın Zamanı Programından Ayrılan Seda Akgül'ün Yerine Katılan İsim Belli Oldu!

"Yarın benim son günüm Umarım buna saygı duyarsınız. Gerçekten yarı yolda bırakmak diye bir şey yok. Bazen yol orada bitiyor ve bırakmak gerekiyor. Ben Kanal D logosunu çok seviyorum. Dostlarım Derya, Eylül, Hande iyi ki sizlerleri tanıdım. Yeni projelerde görüşmek üzere" açıklamasını yapan ünlü sunucunun sevenleri programdan neden ayrıldığı cevabını alamamıştı.

4 Kadın Zamanı Programından Ayrılan Seda Akgül'ün Yerine Katılan İsim Belli Oldu!

Programın diğer sunucuları arasında Derya Tuna, ve Eylül Öztürk bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seray Sever Derya Tuna Seda Akgül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (9)

Bulmuşlar:

Ne kadar olgun ve kızışmış varsa topluyorlar.

6
4
yanıtYanıtla
adam:

dort sifir

7
1
yanıtYanıtla
ADIMI YAZMIYOM:

BURADAN KANAL YAPIMCILARINA DUYRULUR ÇOK DANDIK BİİR PROGRAM. BU ÜLKEDE EKMEK 1. 5 VEYA 2 LRA OLMUŞ KİMİN UMRUNDA BA KADAR GECİMDERDİ BU KADAR SORUNLAR VARKEN BUMUDUR SAYIN KANAL D YAPIMCILARI. YAPTIGINIZ PROGRAM KİMİN UMRUNDA HA DÖRT HA BİR UST USTE KOYSANIZ BEŞ PARA ETMEZ TUZU KURULARIN PROGRAMI PEEHH

7
0
yanıtYanıtla
yuppiii:

tv8 deki programı da sırf bu kadın yüzünden izlemiyordum gitmesi tam isabet olmuş artık 4 kadın zamanını da izleyebilirim :D

0
4
yanıtYanıtla
kale:

derya tunadan kimseye sıra gelmiyorki konuşmak için sürekli o konuşuyor bıraksınlar yanlız yapsın bence derya hanım

3
1
yanıtYanıtla
İşsiz tayfası:

Senle yola çıkılmaz. İnsanı yarı yolda bırakıp dersin

1
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

ekmek 1. 50krş doğal gaza elektriğe zam kapında geldi gelecek. malum kış da geldi hadi hayırlısı bakalım.

0
0
yanıtYanıtla
alkış alkış:

süper olmuş tebrikler yerinde karar

0
0
yanıtYanıtla
Tr:

Ne anlamdım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title