Haberler

Ece Ronay'ın taciz iddialarının ardından Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sessizliğini bozdu

Güncelleme:

Şarkıcı Ece Ronay'ın Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiğini iddia ettiği ses kayıtlarını ve mesaj görüntülerini yayınlamasının ardından Erbil'in kızı Yasmin Erbil suskunluğunu bozdu. Yasmin Erbil, "Sanmayın ki yanlışları doğruları görmüyorum. Babam 24 yaşında bir kızı olduğunun farkında" diye konuştu.

Ece Ronay, klibinde oynayan Mehmet Ali Erbil tarafından tacize maruz kaldığını iddia ederek şovmenin kendisine "Bu gece yanında uyumak istiyorum" şeklinde attığı mesajlar yayınlamıştı.

ERBİL "50 BİN LİRA TEKLİF ETTİ" İDDİASI

Ronay, gönderdiği ses kayıtları ve Instagram mesajlarıyla kendisini taciz ettiğini belirttiği Mehmet Ali Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırdı. Kısa sürede gündem olan konunun ardından Erbil'in ekibinin Ece Ronay'ın nişanlısına 50 bin TL para teklifinde bulunduğu ileri sürüldü. Dün akşam Mehmet Ali Erbil'le bir araya gelerek video çektiği için tepki çeken Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir, "Beni evine davet etti, kapısında bir sürü silahlı adam vardı. Videonun özür dilenen kısmını da ben yanından ayrılınca sildiler" dedi.

"SANMAYIN Kİ YANLIŞLARI DOĞRULARI GÖRMÜYORUM"

Gündemden düşmeyen taciz olayı tartışılmaya devam ederken Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil babasıyla ilgili kendisine gelen mesajlara isyan etti. Yasak Elma'da rol almaya başlayan Yasmin Erbil paylaşımında "Sürekli açıklama bekliyorsunuz benden" diyerek sitem etti.

Erbil açıklamasının devamında ise şunları söyledi:

"Herkes kendi ayrı bireydir ama aile her şeydir, sanmayın ki yanlışları doğruları görmüyorum. Hepsini görüyorum ama ben 2018'den beri babamı kaybetme korkusuyla cebelleşiyorum. 24 yaşında bir kızı olduğunun babam da farkında merak etmeyin ve benim hep arkamda oldu ve olmaya da çalışıyor buna emin olabilirsiniz. Bir insanın ailesinden birinin kaybetme korkusu yaşaması kadar korkunç bir travma olamaz."

Ece Ronay'ın taciz iddialarının ardından Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sessizliğini bozdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Yasmin Erbil Ece Ronay Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

Ibrahim Caliskan:

ne yapalım 75 yaşında biride sana öyle bir teklif yapsın görek bakalım empatiyi

16
18
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU :

ADAMIN UÇKURUNDAN BAŞKA BİR ŞEYE KAFASI ÇALIŞMIYOR Kİ , SENDE BABANIN YOLUNDA Kİ KIZ VERSİYONUSUN...

21
6
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Mali Erbil i zaten herkes biliyor bu konularda şaşırmadık. Onaylamıyoruz yaptıklarını. Ancak o kız da Mali üzerinden ünlü olmaya çalışıyor gibi geldi bana. Sosyal medya ve internet sayesinde Mali nin attığı bu mesaj veya daha fazlasını her gün evli ve küçük büyük demeden atan onlarcası var... Bu kız şov peşinde. ünlü olma peşinde.

16
5
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Bu kız babasını evliya zannediyor, vah kuzum vah ..

13
8
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Bizim derdimiz bize yetiyor başkasının derdinden bizene ya

6
1
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Kız paranın peşinde ünlü olup yolumu bulim hesabında malide kendi derdinde para çokomel yani

3
3
yanıtYanıtla
uCube :

Arkadaş taciz ile babanı kaybetme korkusu nedir? Kısaca açıklaman da bile yazmışsın işte cevabı, benim babam yapabilir, bunu adım gibi biliyorum diye. Sende kadınsın unutma, hiç bir kuş kendi kafasına sıçmaz. ;))

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title