Haberler

Magazin Dünyası Ağustos Ayında Narkotik Operasyonu İle Sallandı

Güncelleme:

MTM'nin geçtiğimiz ayı kapsayan raporuna göre, magazin medyası ay boyunca en fazla operasyonda adı geçen ünlüleri yazdı.

Medya Takip Merkezi (MTM)'nin geçtiğimiz ayı kapsayan raporuna göre, magazin medyası ay boyunca en fazla operasyonda adı geçen ünlüleri yazdı. En medyatikler listesinde yer alan 10 isimden 6'sı adı operasyon ile anılırken, Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak ve Meryem Uzerli, Ağustos ayının en çok konuşulan isimleri oldular. Listedeki birçok ismin, bu yıl ilk kez listeye girmesi ise dikkatlerden kaçmadı…

Rapora göre, narkotik operasyonunda gözaltına alınan Kenan İmirzalıoğlu, ay genelinde basın, TV ve internet medyasında en çok konuşulan ünlü isim oldu. İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan İmirzalıoğlu, olay sonrasında tatil için Barselona'ya gitti. Kenan İmirzalıoğlu, medyada yüzde 821 artışla 4 bin 256 haber ve yazıya konu edildi.

Medyada operasyon ile anılan bir diğer ünlü olan Sarp Apak, Ağustos ayının en fazla konuşulan medyatik isimlerinden diğeri oldu. Bir önceki aya oranla medyadaki görünürlüğünü en çok arttıran isim olan Apak, toplamda yüzde 5 bin 848 artış ile 2 bin 736 haber ve yazıya konu edildi. Sarp Apak'ın, serbest kalması sonrasında Twitter üzerinden hayranlarına teşekkür etmesi ise medyada dikkat çeken bir diğer detaydı.

MTM'nin aynı raporuna göre, geçtiğimiz ayın en fazla ses getiren üçüncü medyatik ismi Meryem Uzerli oldu. Geçirdiği rahatsızlık sonrası Berlin'de yaşamaya başlayan Uzerli, ay içerisinde Ayşe Arman'a verdiği röportajla yeniden gündeme geldi. Sevgilisi Can Ateş'ten hamile olduğunu açıklayan oyuncu, toplam 2 bin 588 haber ve yazıda yer aldı.

Engin Altan Düzyatan, bu yıl listeye ilk kez giren isimlerden bir diğeri oldu. Uyuşturucu operasyonu ile gözaltına alınan 30 isim arasında yer alan Düzyatan, haberlerindeki yüzde 856 oranındaki artış ile ay boyunca 2 bin 361 haber ve yazı ile anıldı.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Engin Altan Düzyatan Kenan İmirzalıoğlu Meryem Uzerli Sarp Apak Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title