Haberler

Mağarada cinsel ilişkiye giren çifti basan şahıslar, kadına tecavüz etmek istedi

Güncelleme:

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, bir çift mağarada cinsel ilişkiye girerken basıldı. Türkiye'de yaşanan olayda, çift nişanlı olduğunu söylemesine rağmen, şahıslar kadına cinsel ilişki teklifinde bulundu.

Sosyal medyada paylaşılan ve Türkiye'nin bir ilinde çekildiği anlaşılan görüntülerde, mağarada cinsel ilişkiye giren çift kimliği belirsiz kişiler tarafından basılıyor.

KADINA İLİŞKİ TEKLİF ETTİLER

Çifti basan kişilerin, erkeğin defalarca 'Bir müsaade et üzerimizi düzeltelim' teklifine sert tepki gösterdikleri görülüyor. Videoya alan kişilerin basılan çifte, "Yüzünü göster, senin kafanı ezerim" gibi tehditler savurduğu videoda, kadına ilişki teklifi ettikleri de kameralara yansıdı.

Mağarada cinsel ilişkiye giren çifti basan şahıslar, kadına tecavüz etmek istedi

"ÖYLE ŞEY OLUR MU, NİŞANLIYIZ BİZ"

İlişki teklifi karşısında şoke olan erkeğin, "Ayıp, öyle şey olur mu, nişanlıyız biz" dediği duyuluyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (134)

Thranduil:

İlişki yaşayan kişilerin günahı varsa kendine. Sonuçta toplum içinde yapılan bir şey değil. Onun da mahremiyetten bir cezası varsa verilir ama görüntü çekenler, görüntüyü paylaşanlar, ilişki teklif ederek taciz edenler ve bu görüntü ile santaj yapanlar bulunup cezalandırılmalı.

181
6
yanıtYanıtla
KESİNLİKLE:

KESİNLİKLE

yanıt7
yanıt0
OLMADI:

O ZAMAN ONLARIN DA GÜNAHI KENDINEOLMAZ TOPLUMUN AHLAKI SINIRINI IKI TARAF DA ZORLUYOR

yanıt2
yanıt1
Dobra ŞİRİN:

1- Mağarada ilişki nedir ya ? Ayımısın sen ? ev yokmu2-Nişanlım dediğin kızı sokakta böle şeylere alet etmek ne kadar doğru3-mağarayı basan diğer ayılar. Nasıl bir yokluktasınız4-Nesil vahlar durumunda

161
18
yanıtYanıtla
İpek:

Doğru soylüyon

yanıt24
yanıt5
BİLİMSEL MİSAFİR:

Zina etmeyeceksin'' dendiğini duydunuz. Ama ben size diyorum ki, bir kadına şehvetle bakan her adam, yüreğinde o kadınla zina etmiş olur. Eğer sağ gözün günah işlemene neden olursa, onu çıkar at. Çünkü vücudunun bir üyesinin yok olması, bütün vücudunun cehenneme atılmasından iyidir. (Matta 5:27-30)

75
76
yanıtYanıtla
İncil Hak kitap:

Fakat son kitap Kur-an..Bırk şimdi misyonerlik yapmayı kitaplara imanı karıştırmış sun adamım...Kitabımızı örnek al incili değil..Zira son kitap o olsaydı haklısın kardeş derdim..

yanıt20
yanıt15
.:

Peki bu yazdıklarımdan bir şey anladın mı, önemli olan o

yanıt5
yanıt9
aa:

aceba gözünü cıkart at mecazı anlamda olmasın belki başka bir şey anlatmak istemiştir hükmü sen verme daha fazla geliştir kendini bilimsel misafir olma ilmi doğru acıkla kopyala yapıştır çağımızın cahaleti dir. .

yanıt11
yanıt3
KOMİK:

Şimdi ilk yorumda - ''. . . Kitabımızı örnek al incili değil. . Zira son kitap o olsaydı haklısın kardeş derdim. . '' diyen arkadaş merak etme karar merci sen değilsin hak versen ne? vermesen ne? Diğer arkadaşın yaptığı yoruma gelince semavi dinlerde kitaplardan örnek verince elbette kopyala yapıştır yapacak, aksi halde o ayet değil yorum olur. Mecaz ile gerçeğide anlayacak kapasiten olduğuna inanıyorum. Kısaca dini, inancı ne olursa olsun saygı duymak lazım.

yanıt14
yanıt2
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title