Haberler

"8. Haftada Geldiğimiz Nokta, Hedeflediğimizin Üzerinde"

Güncelleme:

Trabzonspor'la 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor'un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "8. haftada geldiğimiz nokta, hedeflediğimizin üzerinde." dedi.

Maçın ardından- Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay: "8. haftada geldiğimiz nokta, hedeflediğimizin üzerinde"MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'la 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "8. haftada geldiğimiz nokta, hedeflediğimizin üzerinde" dedi.Akçay, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, "evlerinde kaybetmeme" alışkanlıklarını sürdürdüklerini belirterek, rakiplerini her alanda sıkıştırarak etkili olmaya çalıştıklarını kaydetti. Bunda başarılı olduklarını anlatan Akçay, "Trabzonspor, ölü top organizasyonlarıyla gol bulmaya çalışan bir ekip. Ceza alanı kenarında az faulle geçiştirmeye çalıştık. 1 puan aldığımız için mutluyuz. Kazanmak için çok mücadele ettik" diye konuştu.8. haftada geldikleri noktanın, hedeflediklerinin üzerinde olduğunu dile getiren Akçay, "Yenemediğiniz zaman yenilmeyeceksiniz. Büyük bir camiaya karşı mücadele ettik" ifadelerini kullandı.Akçay, oyuncu değişikliği yapmamasıyla ilgili bir soru üzerine, "Bana göre taktikle ilgili davranışlar çok iyi oturmuştu, bu iletişimi bozmak istemedik" dedi.Saidi Ntibazonkiza'nın normalde daha içeride oynayan bir oyuncu olduğunu kaydeden Akçay, "Ondan mümkün olduğunca faydalanmaya çalışıyoruz. Kendi yerinde oynasa daha fazla randıman alabiliriz" şeklinde konuştu.Akçay, Trabzonspor'la ilgili yorum yapmasının çok şık olmayacağını belirterek, "Başkasının mutfağındaki yemeğin tuzu biberi hakkında konuşmam çok şık olmaz. Fakat Trabzonspor'un başlangıçtan itibaren olumluya doğru gittiğini düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı. .

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Mustafa Reşit Akçay Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title