Haberler

"Maalesef çocuğumuzun cansız bedenine ulaştık"

Güncelleme:

Giresun'un Bulancak ilçesinde 4 gün önce kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin Adaköy Deresi'nde cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili Giresun Valisi Enver Ünlü, yaptığı açıklamada "Çocuğumuzu sağlıklı olarak bulmak çok arzu ettiğimiz bir şeydi ama maalesef çocuğumuzun cansız bedenine...

Giresun'un Bulancak ilçesinde 4 gün önce kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin Adaköy Deresi'nde cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili Giresun Valisi Enver Ünlü, yaptığı açıklamada "Çocuğumuzu sağlıklı olarak bulmak çok arzu ettiğimiz bir şeydi ama maalesef çocuğumuzun cansız bedenine ulaştık" dedi.

Küçük İkra Nur'un cansız bedeninin saat 14.00 sularında dere yatağında bulunduğunu kaydeden Vali Enver Ünlü, "Bütün aramalara rağmen çocuğumuzun sağlıklı olarak bulmak çok arzu ettiğimiz bir şeydi ama maalesef çocuğumuzun cansız bedenine ulaştık. Çok üzgünüz. Arkadaşlarımız bütün kamuoyuna güzel bir haber vermek için çalıştılar. Ama maalesef çocuğumuzun cansız bedenini bulduk" diye konuştu.

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna ise savcılık tarafından soruşturmanın çok yönlü olarak yürütüldüğünü belirterek, "Ne yazık ki bugün böyle bir tablo ile karşılaştık. Dere yatağında kızımızın cansız bedeni ile karşılaştık. Savcılığımızca soruşturma çok yönlü olarak yürütülüyor. O bölgede çok yoğun şekilde devam ediyordu. Şu süreçte söyleyeceğimiz her şey soruşturmanın selametini sakınca getirebilir. Cansız bedeninin bulunduğu bölgede büyükşehir belediyemizin itfaiye ekipleri çalışmaktaydı. Bütün ekiplerimiz çok yoğun bir çalışma gerçekleştirdiler" dedi.

İkra Nur'un suyun içinde bulunduğunu kaydeden Kaymakam Tuna, "Su derinliği çok fazla değil. Yüzey ve tavan birbirine çok yakın olduğu için. İkra Nur'un oraya bırakılıp bırakılmadığını soruşturmanın sonunda söyleyeceğimiz sözler. Kamuoyunun bu konudaki hassasiyetinin farkındayız. Daha detaylı bilgi için Valiliğimizin bilgi notunu bekleyelim" ifadelerini kullandı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bulancak İkra Nur Giresun Adaköy 3. Sayfa Güncel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 70. BÖLÜM FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm fragman tek parça izle! Seyran ölecek mi? İzmir 19 Mayıs Konserleri 2024! 19 Mayıs ücretsiz etkinlik ve konserler nerede? Hangi sanatçı nerede konser verecek? 19 Mayıs Ankara etkinlikleri: Ankara'da etkinlik olacak mı? 19 Mayıs etkinlikleri neler? ANKARA ETKİNLİK TAKVİMİ! KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127916 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Selahaddin Eyyubi hangi milletten? Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü?
Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title