Haberler

Luis Nani İçin Shangai Senhua İle Görüşme Yapılacak

Güncelleme:

FIFA menajeri Marco Kırdemir, Fenerbahçeli Luis Nani için Çin'in Shangai Senhua takımıyla Mayıs'ta yeni bir görüşme yapılacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani için Çin'in Shangai Senhua takımından, Ocak ayında, teklif getiren FIFA menajeri Marco Kırdemir, başarılı oyuncu için Mayıs'ta yeni bir görüşme yapılacağını söyledi.

"AZİZ YILDIRIM İZİN VERSEYDİ GİDECEKTİ"

Nani'nin, kulüp başkanı Aziz Yıldırım izin verseydi, Ocak'ta Shangai takımına transfer olacağını belirten Kırdemir, "Sayın başkan şampiyonluk hedefini düşünerek Nani'nin gitmesine izin vermedi. Ancak sezon sonunda bu transfer gerçekleşebilir" dedi.

MAYIS'TA NANI İÇİN TEKRAR GELİYORLAR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Marco Kırdemir, "Çin kulüpleri Avrupa'nın birçok kulübünden, birçok önemli futbolcu transfer ettiler. Çin kulüplerinin Nani aşkı bitmiyor. Mayıs'ta yine gelecekler. Fenerbahçe şampiyonluğa oynadığı için Nani ara transferde gitmedi. Luis Nani profesyonelce düşünerek, 'sezon sonunda takımımı şampiyon yapıp gitmek istiyorum' dedi. Nani ara transferde gitmeyerek takımına ne kadar bağlı olduğunu gösterdi" ifadelerini kullandı.

SNEIJDER, GALATASARAY'DAN AYRILMAK İSTEMEDİ

Galatasaraylı Lukas Podolski ve Wesley Sneijder'in de Çin'den teklif aldığını belirten Kırdemir, "Çin takımları Sneijder ve Podolski ile yakından ilgilendiler. Sneijder Çin'e gitmek istemediğini belirtti. Türkiye'de mutşlu olduğunu söyleyerek o yüzden gitmek istemediğini söyledi" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Marco Kırdemir Fenerbahçe Luis Nani Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

isimsiz:

nani giderse yada rvp emenikeyide yanında hediye olarak verelim iadesiz tahahütsüz :)))

0
4
yanıtYanıtla
coco jambo:

hem başkan izin verseydi giderdi hrm nani gitmek istemedi nası oluyor

0
0
yanıtYanıtla
be(şike)taşyon ile cinconasyon elele:

tüm kamuoyu fb kıskançlığından 8 taşa yatmaya hazırlanan takımları merak etmeye başladı. . . hoş vaktiyle 8 taş hepsine yatmıştı. . . . şimdi hasat zamanı. . ne ekersen(şike) onu biçersin(şike). . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title