Haberler

Lpg Dolum Boşaltım Kursu

Makine Mühendisleri Odası Yozgat İl Temsilciliği (MMO) tarafından "LPG Dolum Boşaltım Kursu" düzenlendi.

Makine Mühendisleri Odası Yozgat İl Temsilciliği (MMO) tarafından "LPG Dolum Boşaltım Kursu" düzenlendi.

MMO Yozgat İl Temsilcisi Tahir Demirel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda, LPG sektöründe çalışan personellere yönelik eğitim ve belgelendirme çalışmaları kapsamında kurs düzenlediklerini söyledi.

Kursa, 30 LPG dolum boşaltım personelinin katıldığını ifade eden Demirel, "İki gün süren kursta, LPG nedir, nasıl elde edilir, kullanım alanları, kara tankerine doldurulması, boşaltılması, araçlara LPG ikmalinin yapılması sırasında dikkat edilecek emniyet tedbirleri, LPG'nin tehlikeli olma durumları ve genel emniyet kuralları ile LPG kaçaklarında ilk yapılacaklar konusunda kursiyerlere bilgiler aktardık." dedi.

Demirel, LPG sektöründe hizmet veren personelin daha bilinçli ve kaliteli hizmet vermesi için talep olduğu sürece Yozgat merkez ve diğer ilçelerde hizmet veren LPG istasyonlarındaki personellere yönelik kurslar düzenleyebileceklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Tahir Demirel Sorgun Yozgat Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title