Haberler

    LOL, VALORANT ve diğer Riot oyunları artık Epic Games mağazasında!

    Güncelleme:

    Riot Games ve Epic Games, Riot'un bazı oyunlarını Epic Games mağazasına getirmek için bir araya geliyor. Bugünden itibaren League of Legends , VALORANT, Legends of Runeterra ve Teamfight Tactics , Epic Games başlatıcısı üzerinden satın alınıp oynanabilecek.

    Epic Games'e göre , "yerleşik oyuncular hala mevcut hesaplarına giriş yapabilecek ve mevcut arkadaş listelerini kullanabilecekler."

    Oyuncular VALORANT , League, TFT ve LoR oyuncuları bu oyunları başlatmak için yeni Riot istemcisini kullanmaya devam edebilir. Epic Games başlatıcısını aracı olarak kullanmak, hem yeni hem de önceden var olan oyuncular için tamamen isteğe bağlı olacak.

    Bugün erken saatlerde, Riot ve Epik bir crossover açıkladı ve Jinx'i, şirketler arasında Legends Ligi için, Fortnite' a ekledi. Bu promosyon RiotX denilen bir ay sürecek etkinliğin bir parçası olacak.

    Epic Games Store Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Steve Allison, "Riot Games, dünyanın en iyi geliştiricilerinden ve çığır açan eğlence serilerinin yaratıcılarından biridir" dedi. "Epic Games Store aracılığıyla oyunlarını milyonlarca yeni oyuncuya getirmek için bizimle ortak olmayı seçtikleri için heyecanlıyız."

    League, VALORANT, TFT ve Legends of Runeterra şu anda Epic Games mağazasında mevcut. Riot's Arcane, Netflix'te 6 Kasım'da başlayacak.

    VALORANT ücretsiz RiotX Arcane Etkinlik Bileti ve Mağaza'ya özel Arcane Koleksiyonu Seti getiriyor!

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Riot Games Epic Games Gamegar Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
    500

    Yorumlar (1)

    Ivern Carry:

    keşke steama gelseydi hayatsız gibi 15k saatir lol oynuyom belki daha fazla en azından hayatımın kaç saatini ayırdım tam görebilirdim.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title