Haberler

Lokanta İşleten Genç, Kendini Merdiven Boşluğuna Asarak İntihar Etti

Güncelleme:

İzmir'de bunalıma giren lokantacı Süleyman Korkmaz, elektrik kablosuyla kendini merdiven boşluğuna asarak intihar etti. Korkmaz'ın intiharıyla ilgili soruşturmanın sürüyor.

İzmir'in Torbalı ilçesinde Karakuyu Mahallesi'nde "Korkmaz Lokantası"nı işleten 33 yaşındaki Süleyman Korkmaz, elektrik kablosuyla kendini merdiven boşluğuna asarak intihar etti. Bir süreden bu yana borç ve ailevi sorunları nedeniyle bunalımda olduğu öne sürülen Korkmaz'ın bu nedenle intihar etmiş olabileceği belirtildı. Jandarma, Korkmaz'ın intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

KENDİNİ MERDİVEN BOŞLUĞUNA ASARAK İNTİHAR ETTİ

Karakuyu Mahallesi'ndeki 'Korkmaz Lokantası'nın sahibi evli ve bir çocuk babası Süleyman Korkmaz, bugün saat 07.30 sıralarında annesi Türkan Korkmaz tarafından, bitişikteki evi ile işyeri arasındaki merdiven boşluğuna elektrik kablosuyla asılı halde ölü bulundu.

CESEDİ OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP KURUMU'NUN MORGUNA KALDIRILDI

Yakınlarının haber vermesi üzerine gelen jandarma ve savcının olay yerindeki incelemeleri ardından intihar ettiği belirlenen Korkmaz'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

BUNALIMDA OLDUĞU ÖNE SÜRÜLÜYORDU

Bir süreden bu yana borç ve ailevi sorunları nedeniyle bunalımda olduğu öne sürülen Korkmaz'ın bu nedenle intihar etmiş olabileceği belirtildı. Jandarma, Korkmaz'ın intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Süleyman Korkmaz Karakuyu İzmir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title