Haberler

Lise Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinlikleri

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırladığı yılsonu resim sergisi açıldı.

Ereğli Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Sergi Salonu'nda açılan sergiye Kaymakam Osman Ekşi, Belediye Başkanı Murat Sesli eşi Ayfer Sesli, Cumhuriyet Başsavcısı Altan Ünlü ile çok sayıda davetlinin katıldı. Sergiyi gezen Belediye Başkanı Murat Sesli, öğrencileri kutlayarak "Çok güzel bir sergi öğrencilerimizin yaptığı eserler çok güzel. Sanatsever, Ereğli halkını bu sergiyi görmeye davet ediyorum" dedi. Başkan Sesli eşi Ayfer Sesli ile birlikte daha sonra Karadeniz Ereğli Utku Koleji 5/A Sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu etkinlikleri kapsamındaki tiyatro oyununu izledi. Öğrenciler "Erozyon" konulu oyunla doğanın önemini anlatarak, herkesi doğaya karşı duyarlı olmaya ve fidan dikmeye davet ettiler. Oyun sonunda öğrencileri tebrik eden Başkan Sesli, "Öğrencilerimizi bu anlamlı oyun için yürekten kutluyorum. Utku Koleji örnek okullarımızdan bir tanesi gerek fiziki yapısı gerek sosyal ve kültürel aktiviteleri bakımından örnek bir okul" diyerek etkinliğin hazırlanmasında desteği olan herkese teşekkür etti.

Utku Koleji Müdürü Hülya Çataklı da yaptığı konuşmasında Belediye Başkanı Sesli'ye oyuna katıldığı ve okula yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

(BA-SD-Y) 27.05.2008 15:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title