Haberler

İstanbul'daki AVM'de Mağazada Denediği Pantolondan Yarasa Çıkmıştı! Savcılık Kararını Verdi: Kusur Yok

Güncelleme:

İstanbul Levent'teki lüks AVM'deki mağazada denediği pantolondan yarasa çıkan profesör kadın, şikayette bulunmuştu. Savcılık, "AVM ya da mağazanın kusuru yok." dedi.

Fransa'da yaşayan ve bir süreliğine İstanbul'a gelen Kimya Yüksek Mühendisi Prof. Emine Celine Cotton, Levent'teki lüks bir AVM'deki mağazada denediği pantolondan yarasa çıktığı gerekçesiyle şikâyetçi oldu. Görüntüleri izleyen savcılık, olayda AVM ya da mağazanın kusuru olmadığını belirtti.

DENEDİĞİ PANTOLONDAN YARASA ÇIKTI

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre İstanbul Levent'teki lüks bir AVM'de yaşanan olay, 14 Ekim 2016'da meydana geldi. İddiaya göre, Fransa'da yaşayan ve bir süreliğine İstanbul'a gelen Kimya Yüksek Mühendisi Prof. Emine Celine Cotton, eşiyle birlikte alışveriş yapmak için Levent'teki AVM'ye gitti. Burada ünlü bir markanın mağazasına giren Cotton, pantolon reyonuna geldi. Cotton burada beğendiği pantolonu denemek için aldığında içinde saklanan yarasaya temas etti. Korkarak irkilen kadın, durumu mağaza çalışanlarına bildirdi.

KUDUZ AŞISI OLDU

Kadının yanına gelen çalışanlar, pantolonu kontrol ettiğinde Cotton'un temas ettiği şeyin yarasa olduğunu söyledi. Bunun üzerine Cotton yarasının kafese koyularak kendisine verilmesini istedi. Ancak çalışanlar temizlik görevlilerini çağırarak yarasayı mağazanın dışındaki çiçeklerin arasına koydu. Ardından yarasa uçarak kayboldu. Gittiği hastanede kuduz aşısı yapıldı. Cotton, daha sonra soluğu savcılıkta aldı. Cotton'un ihbarı üzerine başlatılan soruşturma geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

SAVCILIK: AVM'DE KUSUR YOK

Savcılık, Cotton'un yarasa tarafından yaralandığını gösteren bir delil sunamadığını aksine kendi istek ve iradesiyle hastaneye başvurarak aşı olduğunu beyan etti. AVM'deki mağazaya ait görüntülerde yarasanın genç kadını yaraladığına dair bir iz olmadığını da vurgulayan savcılık, mağaza çalışanları ya da AVM yetkililerinin olayda bir kusuru olmadığını belirtip soruşturmayı takipsizlikle sonuçlandırıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sabah Gazetesi Dilek Yaman İstanbul Fransa 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (30)

:

o pantolonun içine yarasa değil de yılan da girebilir hatta fare de olabilirdi kestirmeden mağaza çalışanlarının suçu yok demek çok anlamlı değil belki kadının psikolojisi bozuldu ömür boyu mağazalarda bir daha pantolon denemeyebilir bir olayın vukua geldiğinde yaralanma unsuru aranmamalıdır denediği pantolonu mağaza çalışanı getirmiş en azından pantolonu silkeleyebilir ters yüz çevirip öyle getirebilirdi bu olayı kendimize olmuş gibi düşünelim mağaza iş yeri güvenlik belgesi var mı ne önlem

65
10
yanıtYanıtla
Rok:

evde bi sıcak çorba yapmasını beceremezler ota püsüre dava açıp para koparma gayesinde bi zihniyette yaşarlar. . .

25
26
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TEYZE NEYİN PEŞİNDESİN YA

18
14
yanıtYanıtla
ffff:

o yarasa senın kuytularında yasıyordur haberın yoktur,

5
24
yanıtYanıtla
mesut:

kadının soyadı dikkatinizi çekmedi mi? neden Cotton? yıldırım, demir, öztürk, özdemir falan değil?demekki COTTON un reklamını yapıyor?ne okuyosunuz sallıyom

5
15
yanıtYanıtla
MESUT:

olay ne zaman olmuş: 14. 10. 2016 (15 temmuz dan 3 ay sonra)3 ay önce dolar kuru kaçtı 3, 75saldıran kim? yarasayarasa uçakları kim yaptı ABD görüyosunuz aradaki bağlantıyısatlık pejo partner var

yanıt0
yanıt0
yarasa:

teyze yarasayi neden rahatsiz etmis yarasalarin yasam hakki yokmu ne kadar korkmustur zavalli hayvan uykusundan uyandirmis birde

2
5
yanıtYanıtla
Yarasa:

artık tamam.

1
5
yanıtYanıtla
yaramasa:

tekrar devammm. . .

yanıt2
yanıt0
Pesss:

Yarasa hakkında yakalama ve yurt dışına çıkış kararı verilmeliydi

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title