Haberler

Lc Waikiki'nin Ortaklarından Açıklama

Lc Waikiki'nin En Büyük Ortaklarından Tema Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Dizdar, Leyla Zana'nın Firmaya Ortak Olduğu Yönündeki İddiaları Yalanladı.

LC Waikiki'nin en büyük ortaklarından Tema Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Dizdar, Leyla Zana'nın firmaya ortak olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

Safranbolulu işadamı Şefik Dizdar, Taha Holding'in 135 milyon dolarlık rakam ile ülkenin en çok ihracat yapan firmaları arasında yer aldığını belirterek, "LC Waikiki'nin misyonu ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak; vizyonu ise bir Türk markasını 2020 yılına kadar Avrupa'nın ilk üç markası haline getirmektir. Ancak son günlerde internet ortamında firmamızı karalayıcı fısıltılar dolaşmakta. Bu konu bizi çok rahatsız etti, çok üzüldük. Böyle bir yalanın muhatabı olmak çok üzücü bir şey. Gerekli

tedbirleri almaya çalıştık. Maillerin dolaştığını duyar duymaz hemen savcılığa başvuru yaptık ve en kısa zamanda suçluların yakalanacağını umuyoruz. Bu ilk defa olan bir hadise değil. Her kritik ortamda bizim şirketimize karşı bu tür olaylar cereyan ediyor. Daha önce de Türkiye'nin Fransa ile ilişkilerinin inceldiği zaman LC Waikiki'nin Fransız firması olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bu son mail olayının sebebi de bizi çekemeyen rakiplerimiz olabilir. İşten çıkarılmış veya çıkmış elemanlarımız

olabilir, araştırıyoruz. Bunun da üstesinden geleceğimize eminiz. Satışlarımızda belirgin bir düşüş oldu. Web sitelerimiz konuya duyarlı davranan araştırmacı vatandaşlarımızın girmesiyle kitlendi. Çalıştığımız firmalarımız, bizleri arayarak bu konunun doğruluğu konusunda bilgi alıyor. Türkiye'nin yüzde 25'ine ulaşan markamızı karalamaya çalışanlar hakkında, yasal süreç başlattık ve kısa zamanda sonuç alarak suçluların cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Dizdar açıklamasında ayrıca, "Taha Holding'in Safranbolu, Malatya, Adapazarı, İstanbul ve Tekirdağ'da kurulu 10 fabrikası ve 4 bin 400 çalışanı bulunmaktadır. Ortağı olduğumuz ve grubumuzun perakende faaliyetlerini sürdüren Tema Holding'in ise 47 ilde 180 mağazası ve 4 bin 500 çalışanı ile grubumuzun toplam 8 bin 900 çalışanı bulunmakta" şeklinde konuştu.

Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Dizdar, son olarak LC Waikiki markasını, 1997 yılında Fransızlar'dan satın alarak 10 yıldır bir Türk markası haline getirdiklerini söyledi.

(YE-AK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title