Haberler

Lastiği patlayan otomobilden inen genç, canından oldu

Güncelleme:

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde lastiğinin patlaması sonucu yol kenarında durup otomobilden inen 19 yaşındaki Ziya Birkan Köprülü, arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde D-100 Karayolu İstasyon Mahallesi mevkisinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Ziya Birkan Köprülü otomobilin lastiği patlayınca aracı yol kenarına park etti.

MÜDAHALELERE YANIT VERMEDİ

Aracından inen Köprülü'ye arkadan gelen bir otomobil çarptı. Kazayı görenler 112 Acil servisi aradı. Ağır yaralanan Köprülü sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrası Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Köprülü yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Köprülü'nün cenazesi bugün Derince Çınarlı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

D-100 Karayolu Kocaeli 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

özkara:

Ülke araç çöplüğüne döndü. . . insandan çok araç var. . . . şöfor''den çok acemiler var. . . yolları kendinin zandeden soytarılar var. . . . sonuçmu, kaza, park yeri kavgası, ölüm. . . . . . illere göre araç sayısı sınırlandırılması şart. . . yoksa bu olaylar daha çok olur. . .

18
3
yanıtYanıtla
LASTİKCİ FARUK:

Lise arkadaşım Allah rahmet eylesin tosun gibi çocuktu üzdün bizi be Ziya

13
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Vuran kim bilir kaç km hızla gidiyordu kafa nerede idi

4
6
yanıtYanıtla
KENAN:

Ne alakası var . . Ölen kişi en az 50 metre arabanın gerisine Uyarı levhasını koyması gerekiyordu. Bunu yapmazsan, arkadan gelen araba seni fark edip tedbir alması çok zor, Bu arkadaş cahillikten ölmüş.

yanıt0
yanıt0
VATANSEVER:

TRAFİKTE ÖLDÜRMEK ARTIK AĞIR CEZA OLSUN. BÖYLE UCUZ MU İNSAN CANI. . KİM BİLİR KM HIZLA GELİYORDU.

4
4
yanıtYanıtla
Kara:

Gözlerin nereye bakıyor. Çarpan i.

1
2
yanıtYanıtla
BURAK:

Dangalagin Yola bakmadigi kesin.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title