Haberler

Kyk Yurdu İçin Teknik Heyet İnceleme Yapacak

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yüksek öğretim öğrencilerinin büyük eksikliğini duyduğu Kredi Yurtları Kurumu (KYK) yurdu için girişimler devam ediyor.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yüksek öğretim öğrencilerinin büyük eksikliğini duyduğu Kredi Yurtları Kurumu (KYK) yurdu için girişimler devam ediyor. AK Parti MKYK Üyesi Ali Aydınlıoğlu, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka KYK'yı ziyaret ettiler.

İki yüksek okul, bir enstitü ve bir fakültesi bulunan Edremit'te yüksek öğretim öğrencilerinin barınma sorunlarını çözmesi için el birliği ile çalışmalar devam ettiriliyor. KYK Yurdunun açılması ile özellikle dar ve orta gelirli ailelerin çocukları için barınma sorunu ortadan kalmış olacak.

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Sinan Aksu'yu makamında ziyaret ettiler. Edremit'te yapımı planlanan KYK Yüksek Öğrenim Yurt Binası ile ilgili görüşmelerde bulunuldu.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediyesi tarafından yurt yapımı için gösterilen arazilerin incelenmesi için ilgili kurumdan bir heyetin Edremit'e gelerek çalışma yapacağını ifade etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aydınlıoğlu Ali Sırmalı Balıkesir AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title