Haberler

Kuvvetli geliyor! Meteoroloji'den 19 il için sağanak yağış uyarısı

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aralarında İstanbul'un da bulunduğu 19 il için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Sağanak nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirleri olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Aralık 2020 gününe ait hava durumu raporunu yayınlandı. Buna göre; Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Muğla, Aydın ve Antalya çevreleri için sarı kodlu kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

13 İL İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji; Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, İstanbul, Yalova, Bursa, Kütahya, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Denizli ve Burdur için de sağanak uyarısında bulundu.

Kuvvetli geliyor! Meteoroloji'den 19 il için sağanak yağış uyarısı

VATANDAŞLARA ÖNEMLİ UYARI

Açıklamada, sağanak nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

DOĞU'DA PUS VE SİS VAR

Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesiyle buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Aralık Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

Vatandaş:

Yağmur duaları işe yaradı demek ki çok şükür bin şükür. . . Dünya dualar üzerine dönüyor. Şaka lan şaka; yine her tarafı sel basacak insanlar ölecek araçlar sürüklenecek binlerce liralık maddi hasar olacak. Alın tedbirinizi.

3
10
yanıtYanıtla
YAĞMAZ:

neden mi?meteoroloji açıklama yapmış çünkü. . hayatta yağmaz

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title