Haberler

Nazilli İçin AK Parti'den İlk Aday Adayı Kuvvet Erim Oldu

Güncelleme:

Aydın Nazilli Belediye Başkanlığı için AK Parti'den ilk aday adayı, İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim oldu.

Nazilli Belediye Başkanlığı için AK Parti'den ilk aday adayı İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim oldu.

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı binasında yapılan ve İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, Yönetim Kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı aday-adaylığı tanıtım toplantısında kendisini tanıtan ve aday adaylığını açıklayan Başkan Kuvvet Erim, partililerine ve basın mensuplarına büyük projelerle Nazilli'yi yönetmeye aday olduğunu ifade etti. Başkan Erim, yarım saati aşan konuşmasında, "On yıl boyunca; yurt içinde ve yurt dışında, Amerika'dan Çin'e kadar ayrıca Avrupa ve Orta Doğu'nun bazı ülkelerini kapsayan seyahatlerimde hep gözüm yollarda, otoparklarda, parklarda, konutlarda, kültürel ve sosyal tesislerde, fabrikalarda, spor tesislerinde oldu. Kısacası belediyecilik ile ilgili her konuda araştırma yapma, fırsatı buldum. On yıl boyunca; yatırım ve projelerin finansmanı nereden temin edilecek, hangi bakanlık, hangi yurt içi veya yurtdışı kurum hangi projenin ne kadarını karşılayacak vb. konularda ciddi tecrübeler edindim. İsabeyli'de neler yaptığımızı hepiniz biliyorsunuz. Eğer ki siz kıymetli hemşerilerim bana 30 Mart 2014'te görev verirseniz, emin olunuz ki kısa zamanda, kısa zaman derken ayları, yılları kastetmiyorum. Birkaç haftadan itibaren Nazilli'de çağdaş, yaşanabilir ve örnek bir kent için makro düzeyde nelerin değiştiğini hepiniz göreceksiniz. Hizmet felsefem ile örtüşen bir slogan olan; Zoru hemen yaparız, imkansız ise biraz zaman alır" dedi.

Başkan Erim'in aday-adaylığı konuşmasının ardından söz alan İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, herkese kapılarının açık olduğunu ve herkese eşit mesafede olduklarını belirterek, ülke gündemini değerlendiren bir konuşma yaptı. Marmaray projesi ile Türkiye'nin çağ atladığını dile getiren Tacettin Pirinç, AK Partili Belediyecilik ile Nazilli'nin de çağ atlayacağını söyledi. 1 Kasım gününün AK Parti Teşkilatlarında görev alanlar için son tarih olmasına rağmen teşkilat içi aday-adaylığı sürecinin 1 Aralık tarihine kadar devam edeceğini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Kuvvet Erim İsabeyli Ak Parti Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title