Haberler

Kutlu Doğum Haftası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Konferanstan genel görüntü Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın konuşması Yapılan dua Kutlu Doğum Haftası Zonguldak'ta Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katılan yaklaşık 2 bin kişi vatanın birlik ve beraberliği için dua etti ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Hazreti Peygamber, Tevhid ve Vahdet-Gelin Birlik Olalım" konulu konferansta yaklaşık 2 bin kişi vatanın birlik ve beraberliği için dua etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Konferanstan genel görüntü

Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın konuşması

Yapılan dua Kutlu Doğum Haftası

Zonguldak'ta Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katılan yaklaşık 2 bin kişi vatanın birlik ve beraberliği için dua etti

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Hazreti Peygamber, Tevhid ve Vahdet-Gelin Birlik Olalım" konulu konferansta yaklaşık 2 bin kişi vatanın birlik ve beraberliği için dua etti.

Ereğli Belediyesi ve İlçe Müftülüğünce bir otelde düzenlenen konferansta konuşan eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Kur'an-ı Kerim'in, sözleri ve manası ile yaşayan bir mucize olduğunu ifade etti.

"Kendiniz için arzuladığınızı başkaları için de arzulamadıkça imanınız olgunluğa ermez" diyen Nursaçan, şunları söyledi:

"Allah tarafından sevilmeyi arzu ediyorsak birbirimizi seveceğiz. Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim, sevilelim. Bu dünya kimseye kalmaz. Sevgi ile bakır altın, zindan saray, karanlıklar aydınlık, acılar tatlı olur. Rahman olan Allah'ın kuluyuz, rahmet peygamberinin bağımlısıyız, şefkatle, merhametle, muhabbetle görevliyiz. Mahşer günü bir kısım insanlar görülüyor, şehit değil, peygamber de değil, ama onların makamına şehitler, peygamberler imreniyor. Onlar Allah için birbirini seven insanlar. Ben doğuya, batıya gidiyorum. Afrika, Amerika'ya gidiyorum gelince 'vatanım' diyorum."

Nursaçan, Türk insanını birbirine düşürmek için oyunlar oynandığını vurgulayarak, "Biz bu oyunlara gelmeyelim. Aklımızı başımıza alalım." ifadelerini kullandı.

Konferansın ardından Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve İlçe Müftüsü Recai Albayrak, Nursaçan'a çiçek ve çini işlemeli tabak hediye etti.

Konferansta yaklaşık 2 bin kişi vatanın birlik ve beraberliği için dua etti. Yoğun ilgi nedeniyle bazı vatandaşlar salona giremeyerek dönmek zorunda kaldı.

Kaynak: AA / Güncel

Necmettin Nursaçan Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
title