Haberler

Kütahya: Arazi Vatandaştan, Yolların Genişletilmesi Belediyeden

- Kütahya'nın Gediz İlçesi ile Şaphane dağı arasındaki kasaba ve köylere ulaşımı sağlayan yol güzergahında belediye-vatandaş işbirliğiyde genişletme çalışması yapıldı.

Muhipler Mahallesi ile Eski Muhipler-Pınarbaşı Köyü-Gürlek Kasabası arasında ulaşımı sağlayan yetersiz yolun genişletilmesi ve düzeltilmesini isteyen köylü vatandaşlar, yol kenarında bulunan tapulu arazilerinden bağışta bulundular. Arazi sahiplerinin bu fedakarlığına karşılık harekete geçen Gediz Belediyesi, dar ve bakımsız olan yolu genişletip stabilize dolgu ve düzenleme yaparak daha kullanışlı hale getirdi. Ayrıca genişletilen yol üzerinde bulunan Muhipler Mezarlığı için küçük bir otopark yapan Gediz Belediyesi'ne teşekkür eden vatandaşlar, güzel bir yola kavuştukları gibi defin sırasında yaşanılan trafik sıkışıklığının da ilçe belediyesi tarafından giderildiğini belirttiler.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Vatandaşlarımızın yol sıkıntısına birlikte çözüm bulduk. Bu dayanışma örneği ile yapılan genişletme çalışmaları sırasında fedakarlık yaparak arazilerinin bir kısmını bağışlayan vatandaşlarımıza herkes adına teşekkür ederim" dedi.

(MA-EFE-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title