Haberler

Kuşadası'nda gaziler günü kutlaması

Güncelleme:

19 Eylül Gaziler Günü, tüm Türkiye'de olduğu gibi, Kuşadası'nda da çeşitli törenlerle kutlanıyor.

19 Eylül Gaziler Günü, tüm Türkiye'de olduğu gibi, Kuşadası'nda da çeşitli törenlerle kutlanıyor.

Gaziler günü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelek konuldu, İstiklal Marşı okundu ve saygı duruşunda bulunuldu. Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilen törene, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Efe Berberoğlu, Kuşadası Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Karagöz, Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, MHP Kuşadası ilçe Başkanı Murat İnan ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kuşadası Şubesi Temsilcisi Mehmet Yiğit, Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından, Kaymakam Yücel başkanlığındaki heyet Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah ve mesai arkadaşları olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm şehit ve gazilerimize rahmet, hayattaki gazilerimize sağlık ve afiyet diliyoruz. Şükran ve minnetle yad ediyoruz " dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Eylül Gaziler Günü Kuşadası Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title