Haberler

Kuruluş Osman 50. Bölüm fragmanı izle! ATV Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izle! Kuruluş Osman 49. bölüm izle

Güncelleme:

Kuruluş Osman 49. bölüm izle! Kuruluş Osman dizisinin 49. bölümü ardından Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanı da yayınlandı. ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanı izle! Kuruluş Osman son bölüm özeti! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izle! Kuruluş Osman 549. bölüm izle

Kuruluş Osman 49. bölüm full izle! Kuruluş Osman 49. bölüm tamamı izle! ATV ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman 49. bölüm seyret! Kuruluş Osman 49. bölüm tek parça izle! Kuruluş Osman 49. bölüm tamamı izle! Kuruluş Osman 50. son bölüm fragmanı izle.

KURULUŞ OSMAN 49. bölüm FULL İZLE!

Kuruluş Osman dizisi ATV ekranlarında 49. bölümüyle yayınlandı. Dizi severler heyecan dolu 49. bölümün ardından şimdi de Kuruluş Osman 50. bölüm için araştırmalarına başladılar. Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz...

KURULUŞ OSMAN 50. BÖLÜM ÖZETİ

"Düşmanımız bir değildir! Bugün kimseye acımayacağız!"

NİKOLA, FLATYOS'UN İNTİKAMI İÇİN YEMİN EDİYOR

Kara Şaman Togay'ın, Malhun Hatun'u yaralayarak Osman Bey'e meydan okumasının ardından; Konstantiniyye'den yeni birliklerle dönen Nikola, Flatyos'un intikamını almak için yemin eder. Flatyos'un anısını yaşatmak için savaşçı kimliğine bürünen ve gladyatör kostümü giyen Nikola, Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik aracılığıyla Togay'la bir araya gelir. İkili ittifak kararı alırken hedefine Söğüt'ü koyar!

OSMAN BEY HERKESİ ŞAŞIRTIYOR

Osman Bey, Dündar Bey'in kendine temize çıkarmasının ardından obadaki haini bulmak için yeni yollar ararken; Cerkutay'ın beklenmedik ihaneti herkesi şaşkına çevirir. Malhun Hatun, intikam almak isterken bir kez daha Togay'ın eline düşer. Osman Bey ise kendisine kurulan ittifaka karşılık zekice planıyla herkesi ters köşeye yatıracaktır.

BİZANS-MOĞOL İTTİFAKI DENGELERİ NASIL DEĞİŞTİRECEK?

Osman Bey, Bizans-Moğol ittifakına karşı nasıl bir strateji geliştirecek? Nikola ve Togay'ın anlaşması uç bölgesinin kaderini nasıl değiştirecek? Konstantiniyye'den yeni birliklerle dönen Nikola'nın asıl planı ne? Noyan'ın oğlu olduğu ortaya çıkan Kara Şaman Togay, Osman Bey'i alt edebilmek için ne yapacak? Kendini temize çıkaran Dündar Bey'in posta oturmak için planı ne? Togay'ın eline düşen Malhun Hatun'un akıbeti ne olacak? Cerkutay'ın ihanetinin arkasında ne var? Osman Bey, Türk obalarını birleştirme hedefinde başarılı olabilecek mi?

KURULUŞ OSMAN 50. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kuruluş Osman 49. bölüm 1. fragman

Kuruluş Osman 49. bölüm 2. fragman

KURULUŞ OSMAN 49. BÖLÜM İZLE

Kuruluş Osman 49. bölümü izlemek için tıklayınız!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kuruluş Osman Atv Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title