Haberler

Kurtlar Vadisi'nin 'Tombalacı'sı Haldun Boysan, son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Bir dönemin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde 'Tombalacı' lakabıyla diziye damga vuran 62 yaşındaki ünlü oyuncu Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

ÜNLÜ İSİMLER YALNIZ BIRAKMADI

Karşıyaka Mezarlığı'nda gerçekleşen cenaze namazına, yeni yayınlanacak olan Maria ile Mustafa dizisinden rol arkadaşları Hilmi Cem İntepe ve Jessica May'in yanı sıra, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Haldun Boysan'ın yakınları ve ünlü isimler katıldı.

Kurtlar Vadisi'nin 'Tombalacı'sı defnedildi

Kurtlar Vadisi'nin 'Tombalacı'sı defnedildi

Kurtlar Vadisi'nin 'Tombalacı'sı defnedildi

Kurtlar Vadisi'nin 'Tombalacı'sı defnedildi

Kurtlar Vadisi'nin 'Tombalacı'sı defnedildi

Kurtlar Vadisi'nin 'Tombalacı'sı defnedildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haldun Boysan Nevşehir Ürgüp Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (61)

E-DEVLET:

O TABUTA SARILARAK AĞLAYAN ABLA KAPANMA İŞİNİ YANLIŞ ANLAMIŞ BAŞI KAPALI KOLLAR AÇIK NE ANLADIM BEN O İŞTEN ?

29
6
yanıtYanıtla
E-Vatandaş:

Din bekçisi misin andaval herif. Kadının acısı var. Ona saygı duy.

yanıt7
yanıt21
sercan:

teyze çıplak gelseydin!

30
5
yanıtYanıtla
Kalın köy muhtari:

Vallahi ben yazacaktım bravo Sercan abi ciblak gibi duruyor teyze hanim

yanıt11
yanıt5
Derdest:

Haklısın . Aslında tamda insanda şuur nedir onu anlatıyor. Yazık.

yanıt9
yanıt3
VAYVAY:

SAÇINI ÖRTMÜŞSÜN TAMAM DA VÜCUDUN ÇIRILÇIPLAK. CENAZEDE İNSANLAR NE GİYDİĞİNE DİKKAT ETMELİ. HELE Kİ BAYANLAR ARTIK BİKİNİYLE BİLE GELECEKLER YIL 2020 TABİ. . .

30
4
yanıtYanıtla
sevil:

o abla ne giymis öyle- dinimizi bilelim arkadaslar ya sinir oluyorum böylelerine …. kapanin yahu cenazelerde

28
4
yanıtYanıtla
Cenabettin peştamal:

En alttai teyzeden birşey anlamadım,altı kaval üstü şişhane

25
6
yanıtYanıtla
İbrahim:

Altı kaval üstü şişhane olsa gene iyi.

yanıt3
yanıt2
Vatan:

Bence bu kadın yanlış yapmış böyle olmamış. Bence bikini giyip sonra başörtüsü takması lazımdı. :-)

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title