Haberler

'Kurt Seyit ve Şura İstanbul' Bu Akşam Başlıyor!

Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Fahriye Evcen'in rol aldığı Kurt Seyit ve Şura İstanbul'un ikinci sezonunda müthiş bir aşk fırtınası ekranlara gelecek.

Merakla beklenen dizi 23 Eylül Salı günü saat 20:30'da Star TV'de başlıyor.

İkinci sezonun sürprizlerle dolu ilk bölümünde; Petro ve Billy'nin oyunuyla idama mahkum edilen Kurt Seyit beklenmeyen bir gelişmeyle özgürlüğüne ve büyük aşkı Şura'ya kavuşacak. Aylar boyunca ayrı düşen büyük aşkın kahramanları işgal altındaki İstanbul'un sert koşullarında büyük bir tutkuyla yeniden bir araya gelecekler.

KURT SEYİT VE ŞURA İSTANBUL'DA İKİNCİ PERDE

İkinci sezonda hikayeye yeni karakterler de dahil olacak. Savaş yıllarında Bulgaristan'dan, İstanbul'a kaçarken ailesinden ayrı düşen Emine (Zerrin Tekindor) ve 12 yılın ardından kavuştuğu kızı Mürvet (Fahriye Evcen): Kurt Seyit ve Şura İstanbul'un yeni sezonunda çarpıcı gelişmeler yaşanmasına neden olacak. Anne- kızın çekimleri Haydarpaşa garında gerçekleşen kavuşma sahneleri duygu yüklü anlara sahne olacak.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Ece Yörenç, Murat Uyurkulak ve Aylin Alıveren'in yönetmenliğini ise Hilal Saral'ın üstlendiği Kurt Seyit ve Şura İstanbul ikinci sezonuyla büyük beğeni toplayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kurt Seyit ve Şura Kıvanç Tatlıtuğ Fahriye Evcen İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title