Haberler

Kürt Güzeli, Yatak Sahneleri Nedeniyle Hayatının Teklifini Reddetti

Güncelleme:

Instagram'da 100 binin üzerinde takipçisi bulunan Kürt güzel Şebnem Barani, Hollywood'dan gelen teklifi yatak sahneleri nedeniyle düşünmeden reddetti.

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren Kürt güzeli Şebnem Barani, Hollywood'dan teklif almıştı. Bu teklifin detaylarını konuşmak için Amerika'ya giden Barani, filmdeki cesur sahneler nedeniyle teklifi kabul etmedi. Ortadoğu'da yaşananları anlatan bir filmde rol almak istediği öğrenilen Kürt güzelinin, görüşmelere devam ettiği öğrenildi.

NORVEÇ'TE YAŞIYOR

Norveç'te yaşayan Kürt kızı, birçok Kürt, Arap ve Fars sayfası ile sosyal paylaşım siteleri tarafından "Instagram güzeli" olarak anılıyor.

100 BİNİN ÜZERİNDE TAKİPÇİSİ VAR

1994 doğumlu Barani'nin Instagram'da 100 binin üzerinde takipçisi bulunuyor ve Arap sitelerinde oldukça popüler.

TEKLİF ÇOK AMA İKNA OLMUYOR

Geçtiğimiz günlerde aldığı teklif sonrası Kürt sitesi Rudaw'a açıklamalarda bulunan Barani, şu ifadelere yer vermişti: "10'dan fazla filmde rol almak için teklif aldım ancak projeler beni ikna edemedi. Bu yüzden bu kez Hollywood'u deneyeceğim."

Şebnem Barani, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiriyor;








Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Hollywood Norveç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Mmmmmmmmmmmmmmmm:

Taş gibi taş. Kalçalar Süper. Göğüsleri biraz büyüttü mü al sana bomba. Dokunanı yakar. offff offfff sıcak bastı.

21
47
yanıtYanıtla
Ahum:

Çok namuslu öyle mi bak verdigi pozlara nasıl bir namus kavrayışı bu anlamadım adeta erkeklere gel beni al diyor kendi cinsi mi kınıyorum vucuduyla dil aklıyla gönül kazansın ;)

27
20
yanıtYanıtla
yesil:

Kiskanma Ahum seni ben alirim, hemde cok iyi bir senaryom var

yanıt11
yanıt9
TC:

Kürtler bir havaya girmiş anlamak mümkün değil, hem modern arab zihniyetinden uzak çağdaş Kürt aynı Zaman''da yok biz gerçek Müslüman ardına yok biz Zerdüşt yok Yahudilik büyük İsrail yok biz ari ırkı İskandinavlavlar Almanlar Kürtdür yok biz Fars ırkındayız. Önce karar verin nesiniz daha ırkçılıktan başka kimliğiniz yok

6
30
yanıtYanıtla
TC... bence kendine başka bir isim bul,:

önce müslümanız, ayrıca bu vatanı bu toprağı bu coğrafyayı senden fazla seviyoruz. Bizim inancımıza göre üstünlük TAKVADA dır. Yarın ölüp gidecen, dikkat et gideceğin yere odun olarak gitme. . . .

yanıt2
yanıt6
Ünsüz:

Cesur Sahneler yeterli mi gelmedi, daha cesurlarını mı istiyor acaba? Bir başlasın teklif yağar zaten, beğenmemezlik etmesin,

12
11
yanıtYanıtla
vatan:

kürt güzelmi kezban lan bu bi kalçası çıkık gerisi hikaye güzellik bu kadar göreceli değil haa o oyle bi teklif alıcak şimdi benim ağzımı açtırmayın dividde bile oynar

4
1
yanıtYanıtla
NE KÜRT NE TÜRK:

herkes işine baksın kürtsede türksede türkiye akla geliyor kendi namusunuza dil uzatmayın

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title