Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

Düzce Valisi Mustafa Taşkesen ve Belediye Başkanı Mehmet Keşleş, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Düzce Valisi Mustafa Taşkesen ve Belediye Başkanı Mehmet Keşleş, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Taşkesen, mesajında, bayramların muhtaç olana yardım elinin uzatıldığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, sevgi ve hoşgörü ikliminde dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, milli birlik ve beraberliğimizin güçlendiği manevi günler olduğunu kaydetti.

Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içinde olduklarını vurgulayan Taşkesen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramda yoğun olarak yaşadığımız sosyal dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma gibi güzellikleri ve millet olarak sahip olduğumuz geleneklerimizi gelecek kuşaklara aktarmamız ve bayramların haricinde de yaşamamız son derece önemlidir. Bayramları fırsat bilerek milletçe en fazla ihtiyaç duyduğumuz barış ve huzurun sağlanması, insanlarımız arasında sevginin, saygının ve hoşgörünün daha da artırılması için el ele, gönül gönüle verelim. Böylelikle yapamayacağımız iş, aşamayacağımız engel yoktur. Ailemiz, dost ve akrabalarımız ile birlikte kutladığımız bu bayramda, kimsesizlere, yardıma ihtiyacı olanlara ve kırık gönüllere yalnız olmadıklarını tüm dünyaya örnek olacak şekilde bir kez daha göstermeli ve bu günün manevi ortamını onlarla paylaşmalıyız."

Taşkesen, vatandaşların bayramı huzur içinde geçirmeleri için, başta güvenlik, trafik, sağlık ve gıda kontrol hizmetleri olmak üzere gerekli her türlü tedbir alındığını vurgulayarak, "Bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi vatandaşlarımızın trafikte dikkatli olup, kurallara uymaları hususunu da hatırlatmak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Düzce halkının, Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, daha nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte ulaşmanızı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise, bayram mesajında "Kurban Bayramı'nda da vatanı bölmeye çalışan hainlere karşı beraberliğimizi daha da güçlendirelim." dedi.

"Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir." diyen Keleş, mesajına şöyle devam etti:

"Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Paylaşmanın ön plana çıktığı bu günde bir olmanın kardeş olmanın kıymetini bilerek ülkemizin dirlik ve düzeni için dua etmeliyiz. Müslümanların en önemli dini bayramlarından biri olan Kurban Bayramı'nda şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar en değerli varlıklarını bu ülke için feda etmişlerdir. Hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyorum. Herkesin vatanıyla, bayrağıyla, ailesiyle nice bayramlar temenni ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Taşkesen Kurban Bayramı Mehmet Keleş Düzce Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
title