Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Uşak Valisi Ahmet Okur, eşi Hatice Nur Okur ile birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla sevgi evleri, çocuk yuvası, kız yetiştirme yurdu, engelsiz yaşam ve rehabilitasyon merkezi ile huzurevini ziyaret ettiVali Okur ve eşi ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti.

Uşak Valisi Ahmet Okur, eşi Hatice Nur Okur ile birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla sevgi evleri, çocuk yuvası, kız yetiştirme yurdu, engelsiz yaşam ve rehabilitasyon merkezi ile huzurevini ziyaret etti

Vali Okur ve eşi ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti.

Burada çoçukların bayramını kutlayan Okur, çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Daha sonra Uşak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Vali Okur, yaşlıların bayramını kutladı.

Bayramlaşmanın ardından Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon merkezine giden Vali Okur, burada engelli çocukların hazırladığı halk oyunları gösterisini izledi.

Ziyaretlerin ardından 15 Temmuz darbe girişimini sırasında şehit düşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibinde yer alan şehit polis memuru Mehmet Çetin'in ailesini ziyaret eden Vali Okur, şehidin babası Hüseyin Çetin, oğlu Emir ve kızı Sümeyye Çetin ile sohbet ederek bayramlaştı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kurban Bayramı Hüseyin Çetin Hatice Nur Uşak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title