Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Kulu Kaymakamlığı ve Kulu Belediyesince bayramlaşma programı düzenlendi.

Kulu Kaymakamlığı ve Kulu Belediyesince bayramlaşma programı düzenlendi.

Kulu Kaymakamlığınca düzenlenen bayramlaşma töreninde, Kaymakam Hüseyin Avcı, makamında bayram kutlamalarını kabul etti. Programın ardından heyet, hep birlikte Jandarma Komutanlığı, Kulu Belediyesi ve Polis Merkezi'ne giderek, burada görev yapan emniyet güçlerinin bayramını kutladı.

Heyet daha sonra 2010 yılında Ardahan'ın Çıldır ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Şehit Er Arif Mutlu'nun ailesinin evine giderek bayramlarını kutladılar.

Bayramlaşmaya Garnizon Komutanı Vekili Tunay Torun, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Erdinç Cihan, siyasi parti temsilcileri, daire amir ve müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Öte yandan Kulu Belediyesince de bayramlaşma töreni düzenlendi. Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, ziyaretleri kabul ederek tüm ilçe halkının bayramını kutladı.

Belediyedeki bayramlaşma programına belediye meclis üyeleri,  mahalle muhtarları,belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Yıldız, bayramların insanlar arasında birleştirici özelliğine dikkat çekerek, "Bayramlar dargınların barıştığı, yardımlaşmanın ön plana çıktığı kutsal günlerdir. Ramazan Bayramı'nı idrak ettiğimiz şu günlerde halkımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için Kulu Belediyesi olarak her türlü tedbirlerimizi aldık. Biz halkımıza yılın 365 günü 24 saati hizmet vermeyi kendimize görev bildik" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Hüseyin Avcı Ardahan Kulu Yerel Haberler

title