Haberler

Kumluca'da Pomem Sınavları İçin Eğitim Desteği Sürüyor

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Polis Mesleki Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarına hazırlanan adaylara yönelik iki yıl önce başlattığı eğitim desteği çalışmasını, bu yıl da sürdürecek.

Kumluca ve çevre ilçelerden POMEM sınavlarına hazırlanan adaylar için Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından verilen eğitim için Kumluca Belediyesi spor salonunda özel parkur kuruldu.

Haftada 3 gün, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri ikişer saat süren eğitimlere Kumluca'nın yanı sıra Finike ve Demre'den gelen öğrenciler katılıyor.

Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, iki yıldır devam eden kurslara katılan kursiyerlerin POMEM sınavlarında başarı sağladığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu kursları iki yıldır düzenliyoruz. Kurs verdiğimiz gençlerimizin sınavlarda başarılı olduğunu gördük. Gençlerimiz daha önce bu kursları almak için il merkezine ve başka şehirlere gidiyordu. Gençlerimize meslek edindirmede katkımız olacağını ümit ederek aynı kursları yine düzenledik. Sınavlara girecek gençlerimize başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Kumluca Belediyesi Eğitim Desteği Kumluca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title