Haberler

Kulu'da Camiler ve Din Görevlileri Etkinliği

Konya’nın Kulu ilçesinde 13-20 Ekim tarihleri arasında yapılan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri başladı.

Konya'nın Kulu ilçesinde 13-20 Ekim tarihleri arasında yapılan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri başladı.

Merkez İlkokulu konferans salonundaki etkinliğe, Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Müftü Vekili Tevfik Aydoğan, İlçe Spor Müdürü Bilal Çoşar, ilçe siyasi parti başkanları ve merkez ve mahallelerde görev yapan imamlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlaya etkinlik, İlçe Müftü Vekili Tevfik Aydoğan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Program, konuşmanın ardından Merkez Cami İmam Hatibi İsa Portakal tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve sinevizyon gösterisiyle devam etti.

Etkinlik kapsamında Kulu'da Cami ve Kur'an kursu yapan ve yaptıran Faik Güngör, Necati Eroğlu, Bekir Yüksel, Eyup Ünlü'ye ve yapımında emeği geçen Kaymakam Hüseyin Avcı ve belediye Başkanı Ahmet Yıldız'a plaket takdim edildi.

İlçe Müftülüğü, Kulu'da bulunan yaşlı yaşam merkezinde kalan yaşlıları ve Kulu Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hastaları da ziyaret edilerek, çiçek verilip sohbet etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yıldız Hüseyin Avcı Konya Kulu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title