Haberler

Kültürevleri Bilgi Yarışması Tamamlandı

Yüreğir Belediyesi Kültürevleri arasında düzenlenen bilgi yarışmasını Çetin Topçuoğlu Kültürevi kazandı.

Yüreğir Belediyesi Kültürevleri arasında düzenlenen bilgi yarışmasını Çetin Topçuoğlu Kültürevi kazandı. Mehmet Akif Ersoy Kültürevi ikinci, Yunus Emre Kültürevi ise üçüncü oldu.

11 kültürevinin yarıştığı bilgi yarışmasında Çetin Topçuoğlu Kültürevi birinci, Mehmet Akif Ersoy Kültürevi ikinci, Yumus Emre Kültürevi ise üçüncü oldu. Dereceye girenler bisiklet, kitap,kupa ve çeşitli hediyeler kazandı.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan bilgi yarışmasına katılan öğrencileri tebrik etti.

Bilginin sağlıklı olmanın, mutlu olmanın, başarılı olmanın anahtarı olduğunu belirten Başkan Çelikcan "İnsanoğlu içi boş başaklar gibidir. Bilgi sahibi oldukça, tecrübe edindikçe içleri olgunlaşır ve boynu bükülür. Bu da alçakgönüllü ve erdemli bir kişi olmasının göstergesidir. O yüzden Yüreğir'e 11 adet kültürevi açarak çocuklarımızın her alanda bilgiye ulaşmalarını sağlıyoruz" dedi.

Geleceğin teminatı olan çocukları hayata hazırlamak için çalıştıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan öğrencileri birbirleriyle yarıştırarak arkadaşlık, takımdaşlık duygusunu artırarak birbirleriyle rekabet etmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Kültürevlerinin Yüreğir'de çok önemli bir eksikliği giderdiğini söyleyen Başkan Çelikcan "Kültürevlerimizi Yüreğir'in değişik bölgelerine açarak herkesin faydalanmasını sağladık. Buralardan her yıl binlerce vatandaşımız faydalanıyor. Özellikle öğrencilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz ders takviye kursları düzenli bir şekilde devam ediyor. Çocuklarımızın kaynak kitaplarını da biz veriyoruz. Kurslara katılan öğrencilerimiz çok güzel okullara yerleşmesi bizleri mutlu ediyor. Amacımız gelecek nesillerimizin önünü açmak, toplumumuzu daha ileriye taşımaktır. Bunun için bilgiye ve bilgili insana ihtiyacımız vardır. Bilgi insanın karanlıktan çıkışı için tek anahtardır. O yüzden çocuklarımızın eğitimine büyük önem veriyoruz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Mahmut Çelikcan Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title