Haberler

Trabzon'da Blues Coşkusu

Güncelleme:

''Blues Festival 24'' kapsamında sahne alan Joe Louis Walker, Erkin Koray'ın "Estarabim" adlı şarkısını kemençe ve tulum eşliğinde seslendirdi.

Blues müziğinin sevilen isimleri Trabzonlu müzikseverlerle buluştu. Blues şarkıcısı Joe Louis Walker'ın kemençe ve tulum eşliğinde Türkçe seslendirdiği "Estarabim"  şarkısı büyük alkış aldı.

"Blues Festival 24" kapsamında Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirilen konserde Jimmy Burns Band, Katherine Davis ile Joe Louis Walker ve grubu sahne aldı.

İzleyenleri Türkçe selamlayan ve sempatik tavırlarıyla beğeni kazanan Davis, Jimmy Burns Band ile aynı sahneyi paylaştı. Joe Louis Walker ise  çeşitli şarkıların ardından Anadolu rock müziğinin ustası olarak nitelendirilen Erkin Koray'ın "Estarabim"  şarkısını, kemençe ve tulum eşliğinde Türkçe seslendirdi.

Walker'in performansı izleyenlerden büyük alkış aldı.

Denizli'de başlayan, Antalya, Konya, Kayseri, Mersin, Adana, Hatay, Kıbrıs, Gaziantep ve Diyarbakır'ın ardından Trabzon'da devam eden "Blues Festival 24", Samsun, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Çanakkale'deki konserlerin ardından 26 Kasım'da Edirne'de yapılacak finalle sona erecek. - Trabzon

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Zorlu Grand Otel Erkin Koray Trabzon Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title